2777
2789

همیشه در عذابم با اینکه دو شیفت دو تا کار مختلف کار میکنم زحمت میکشم اما همه ش میگم به درد نمیخوره . همه ش میگم دیگران شغلشون بهتره ، شانسشون بهتره ووووووو چوار کنم تروخدا 

اگر خدا بخواد کاربری پنجممه. تا من باشم اضافه حرف نزنم .😅😪😐

شغلت چیه 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط میکنی😒پاشم بیام لهت کنما آدم باش

همه ش میگم فلانی عرضه داشت فلان شد تو بی عرضه ای و فلانی . درصورتی که من واقعا دارم تلاش میکنم 

پس سعی کن یه مدت از وضعیت خودت راضی باشی ببین چه تغییری میبینی در زندگیت با حس رضایت

اخه کسایی که اطراف من هم سطح من بودن یا اینکه حتی کمتر من حس میکنم خیلی اوضاشون بهتر شده . اما من همچنان همونم . در صورتی که خودم میدونم واقعا زحمت میکشم

پیشرفت زندگی بقبه رو چی معنی میکنی و پیشرفت زندگی خودت را چی ؟

شغلشون و ازدواج خوبشون همین برا خودمم همینو میبینم که این دوتا خوب باشه 

شغلشون و ازدواج خوبشون همین برا خودمم همینو میبینم که این دوتا خوب باشه

شغل که میگی دو شیفت کار میکنی

شغلتو دوست داری؟

ازدواج هم که نمیدونم به دو نفر بستگی داره و باید پیش بیاد

و ایشاالله هر چی خیره

همه ش میگم فلانی عرضه داشت فلان شد تو بی عرضه ای و فلانی . درصورتی که من واقعا دارم تلاش میکنم

منم با خودم مهربون نیستم ولی دارم تلاش میکنم مهربونتر باشم و این برمیگرده به حرفهای خانواده مون توی بچگیمون که چطور برهورد کردن و حرف زدن و این مونده توی ذهن و ناخوداگاهمون

بچگیمون نمیتونیم تعییر بدیم ولی این مدل حرف زدن با خودمون میتونیم تعطیلش کتیم 😘

شغل که میگی دو شیفت کار میکنیشغلتو دوست داری؟ازدواج هم که نمیدونم به دو نفر بستگی داره و باید پیش بی ...

اره شغلمو دوست دارم . پول درمیارم برا خودم ماشین خریدم نیازم به کسی نیست و.... با افراد تاپ برخورد دارم .