2777
2789

الان که تاپیک میزنم چندروزه نتونستم شبادوساعت راحت بخوابم دخترم چهارماهشه وطول روزخیلی اروم وخوبه فقط شیرالبته کم میخوره،ولی شباهی سرشوتکون میده وتوخواب میپیچه به خودش بیدارنمیشه هاولی هی میپیچه به خودش پیپ ی هم میکنه ویبوست نداره نمیدونم چشه کسی نینیش اینحوری نبوده؟؟طول روزاروم وشب بیقرار

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت کولیک داره ی چیزی دردش مث گزش زنبور وهمیشه شبا میاد سراغ بچه،،،،سردیجات ولبنیات خودت نخور،،،چیزای باددار حذف،رازیانه ونبات هم خودت هم نی نی،شکمش رو باروغن زیتون وسیاهدانه ماساژ،حوله گرم رو شگمش،بدون اروغ گرفتن اصلا نخوابونش،موقع گرفتن کولیک رو ب شکم راش ببر،مرحله اخررررری ک دکتر گفت دیفن برا تسکین دردش خیلی کم بده تا شش ماهگی تحمل کن گلم رفته رفته بهترمیشه،،،موقع دادن شیر خیلی مراقب باش کل هاله سینه رو بگیره ک هوا وارد رودش نشه،قطره کولیک هم بگیر همون گریپ میکسیچر غلیظ شدس

فقط خودتوخودتوخودت
بچت کولیک داره ی چیزی دردش مث گزش زنبور وهمیشه شبا میاد سراغ بچه،،،،سردیجات ولبنیات خودت نخور،،،چیزا ...

مرسی عزیزم شیرخشکیه😔😔😔

احتمالا ریفلاکس داره

آره مامان نگاررفلکس که داره یعنی مال اونه اخه این ازدوماهگی رفلاکس داره ولی هفته ایه اینجوری شده