2777
2789
عنوان

چهل روزه بینیم روعمل کردم

58 بازدید | 4 پست

دیگه دارم اذیت میشم دوست دارم شبا ب پهلو بخابم روشکم بخابم ولی نمیتونم بنظرتون الان دیگه میشه خوابید به پهلو؟؟؟و اینک هفته سوم جراحیم فکر کنم بود دستم خورد ب بینیم و بعد احساس میکنم یه قوز کوچیک رو استخون دماغم همونجای قبلی که شکسته بود دراومده(من بچه بودم بینیم شکست و قوز دراومد بخاطرهمونم عمل کردم دماغمو)الان موندم بخاطر اینه ک دستم خورده یاهمون قوز قبلیس ….البته نگاه میکنی معلوم نیس اصلنا دست بزنی مشخصه 

نظرتون چیه؟؟؟

وای منم میخام عمل کنم تنها ترسم از خوابیدنهخیلی اذیت شدی به کمر خوابیدن؟

سختیای دیگم داره جز خابیدن ولی خب باید همش صاف بخابی الان دگ مشکلی ندارم جزهمینک چسب و نمیشه ب پهلو خابید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سختیای گل میشه برام بیشتر توضیح بدی فدات

ببین اول که اگه بینیت واقعا مشکلی نداره اصلا عمل نکن چون به استرس و اظطراب بعدش اصلا نمی ارزه نگو همه عمل کردن منم برم عمل کنم چون خودجراحیش راحته و درد نداری امااااا اظطراب مشکلات بعدش فاجعس نمیدونی قرار چ شکلی بشی تنفس هفته اول اصلا امکان پذیر نیس خواب خوراک نداری تا یک هفته ده روز و اینم بگم اصلا به اینک دکترت معروف باشه و چقد پول بدیم نیست من رفیقم صدتومن پیش یه دکتر خیلی معروف و کاربلد داد بینیش مشکل داره و اینم درنظر بگیر که بی نقص نمیشه بینیت حتی ممکنه ی نقصم اضافه بشه و بنظرمن بیشتر خوب شدن جراحی بینی ب شانسه رفیقم داشتم ارزون عمل کرد و خوب شد و برعکس 

من خودم تقریبا۴۰تومن پام دراومد امااحساس میکنم سوراخ بینیم تقارن ندارن همه میگن اوکیه ولی بنظرخودم شبیه هم نیسن و خب کاریم نمیتونم بکنم چون اصلا ب ترمیم فکر نمیکنم 

درکل اگ دماغت خوبه اصلاعمل نکن