2777
2789

مثلا تو کشورای دیگه  مثل ژاپن تمام مدارسشون هم سطح همدیکست یعنی تیزهوشانو و نمونه دولتی و نمیدونم غیر انتفاعی ندارن که امکانات یکیشون زیاد باشه اونیکی کم بعد اخرش  یک ازمون گذاشتن به اسم کنکور که هزار جور بی عدالتی توش میشه یکی که شرایط مالیش خوبه قطعا امکانات بیشتری بهش تعلق میگیره و تو مدرسه بهتری هم درس میخونه وخب قطعا با اون بچه روستایی تو یکی از استانای محروم خیلی تفاوت وجود داره و کلا حتی از نظر اموزشی هم مدارس ما خیلی سطح پایین تر از بقیه کشورا تدریس میکنن واقعا زجر اور این همه اختلاف و بی عدالتی نظرشما چیه؟ خواهش میکنم این تایپکو نترکونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران ماشالله سمپاد و نمونه دولتی غیر دولتی قبولی هارو پارو میکنن اینو با چشم دیدم هر کیم میگه نه و به خود بچه ربط داره تا ی حدی درسته بقیش شعار 

مدرسه خودم دولنیه و شش ساله حتی پیرا ازاد نداده با اینکه بچه ها واقعا درس خون بودن

ودر نهایت هیچ بچه ای با توجه به استعدادش موفق نمیشه چون همیشه اونایی که ریاضیشون خوب بود تو این نظام اموزشی تشویق شدن اما اونی که استعداد هنری داشت بهش تپجه ای نشد وهمیشه تجربی و ها ریاضی ها هستن که خیلی دیده کیشه وانسانیا و هنری ها به هیچ وجه توجه ای نمیشه بهشون به خاطر همینه که کشور ما انقدر از لحاظ علوم انسانی از بقیه کشور ها عقب مونده

تو ایران ماشالله سمپاد و نمونه دولتی غیر دولتی قبولی هارو پارو میکنن اینو با چشم دیدم هر کیم میگه نه ...

چون واقعا اونا امکاناتشون خیلی زیاد تره من خودم نموپه دولتی درس میخونم و به چشمم میبینم

واقعا همه دانش اموزا تو فشارن

واقعا 

من سال اولم کنکور دوتا شد فک کن دی ماه نصف کتاب درس داده بودیم رفتیم کنکور دادیم 😑 الانم سال اخریه ک میخاستم پشت کنکور باشم برا سال بعد کردنش یه کنکور ینی چقدر سر اخبارشون برا ترمیم نمره اذیتم کردن برا ترمیم از ۱۰ بار کردنش ۱ بار 

موفقیت تو کنکور دیگه واقعا همون برای کسیه که بیشتر خرج کنه چون کنکور بیشتر از اینکه به سواد و اطلاعات درسی طرف مربوط باشه به مهارت تست زنی مربوطه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

واقعا من سال اولم کنکور دوتا شد فک کن دی ماه نصف کتاب درس داده بودیم رفتیم کنکور دادیم 😑 الانم سال ...

چرا واقعا باید اینجوری باشه اینده هممون ارزوهامون نابودشد

تو ایران ماشالله سمپاد و نمونه دولتی غیر دولتی قبولی هارو پارو میکنن اینو با چشم دیدم هر کیم میگه نه ...

اصلا خیلی فرق دارن برخوردا معلما و همه چیز کلی قبولی دارن رتبه های خاص ینی من تو یکی مدارس بودم فقط یه پرستاری قبولی داشت بقیش دندون و دارو و پزشکی همشوتم تهران و یزد و شیراز و بهشتی وجاهای خوب 

کی گفته ژاپن مدرسه ها مثل همن ؟ اونا مدارسشون از ما سخت تره مثل ما رتبه بندی داره ، مثل تیزهوشان نمونه دولتی و دولتی معمولی و غیر انتفاعی و برای هر مدرسه آزمون ورودی دارن که قبول شن میتونن برن اون مدرسه نمره کم بیارن باید برن مدرسه ضعیف تر ، حتی مدرسه خصوصی هم دارن