2777
2789
الان خون ریزی دارم تموم شده به نذر اعتقاد دارم خیلی نذر انجام دادم

عزیزم یه چیز دیگه اینه که خدا هروقت خودش بخواد میده اشناهامون باردار نمیشد بعدچندسال خدابهش سه قلو دخترداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من5 تا سقط دارم که 4تاش به علت عدم تشکیل قلب و بارداری پوچ سقط شد، حتما بعد از اینکه سقط کردی گرمونه بخور، دو دوره که پریود شدی بعد برو دنبال علتش آزمایش ژنتیک، خودایمنی، انعقادی و نطفه ضعیف از دلایلش هست من مشکل  خود ایمنی و انعقادی دارم ان شاء الله درمان میشه اصلا نگران نباش فقط پیگیری کن من بعد از پنج تا سقط خدا بهم یه پسر داد الآنم دومی رو باردارم و ماه هفت هستم

عزیزم یه ختمی هست ختم هفت مبین سوره یاسین به مدت چهل شب پشت سر هم هرشب سوره یاسین بخون هفت تا مبین داره توی سوره یاسین بعد هر مبین که آخر آیه میشه نیت و حاجتی که داری رو بگو،من چندسال پیش یبارخوندم حاجت گرفتم اینبار حاجتم پسردارشدن هست و گرفتم چندروز گذشت فهمیدم باردارشدم حالا ان شالله حاجتم رو بگیرم