2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بپرس

میشه راهنمایی کنین ک واسه کسب بهترین نتیجه تو ازمون علوم پایه و کلا کسب بهترین معدل چجوری درس بخونم و پیش برم.چجوری جزوه بنویسم.از چه منابعی واسه ازمون علوم پایه استفاده کنمو و کلا از چه زمانی واسه علوم پایه بخونم

میشه راهنمایی کنین ک واسه کسب بهترین نتیجه تو ازمون علوم پایه و کلا کسب بهترین معدل چجوری درس بخونم ...

عزیزم آزمون علوم پایه یکم سختتره که چزو ۵ درصد شی چون درساش یکم خشک‌تره و حقیقتا سرمایه گذاری براش رو توصیه نمیکنم ولی برای پره خیلی خوبه که خوب بخونی چون منابع هموناست که تو آزمون دستیاری هم هست و این میتونه خیلی کمک کننده باشه.

برای معدل حقیقتا من فقط درس خوندم و برای هر امتحان نمونه‌سوالای قبلی استادمون رو هم میخوندم واقعا کار سختی نیست من برای امتحانای علوم پایه همون جزوه اساتید رو میخوندم برای ازمون علوم پایه فقط سیب سبز زدم برای زمان فیزیوپات هم تدریس اساتید و از زمان استاژری دیگه شروع کردم کیوبی خوندن و این خیلی خیلی کمک کننده هست چون دیگه تو اینترنی نمیشه زیاد درس خوند.

من توصیه‌م اینه علوم پایه رو بگذرون یه طوری با همون جزوه اساتید چون اونقدری مهم نیست ولی از فیزیوپات خوب بخون درساهم خییییلی شیرین و قشنگ میشن باورکن هر کورسی که شروع میشه کلی از مطالب داخلش شگفت زده میشی و خودت بیشتر میخونی