2777
2789
عزیزم باید آزمایش بدین دوتاتون فکرکنم،علائمت چیه چطور فهمیدی؟ منم یه سقط داشتم رفتم سونو هیچی دیده ن ...

ازمایش دادم بتا ۲۷۵بود رفتم دکتر  امپول شیاف نوشت گفت هفته بعد تکرار  کن ازمایش دادم بتا ۴۲۵ گفت پوچ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولی پوچ ایشالله هیچ وقت دگه تجربش نکنی خیلی سخت آدام داغون میشه

من نازایی داشتم باکلی دوادرمون باردارنشدم تااینکه طبیعی باردارشدم که اونم نوزادم مشکل قلبی دلشت فوت کرد بعداونم چهارسال نازایی داشتم که باورمیکنی با عسل و سیاهدانه ورازیانه دخترپو باردارشدم الان ده ماهشه که دوباره باردارشوم اما این بارداریمم بلاتکلیفه

کاربرسال ۹۸
ازمایش دادم بتا ۲۷۵بود رفتم دکتر امپول شیاف نوشت گفت هفته بعد تکرار کن ازمایش دادم بتا ۴۲۵ گفت پوچ

ای بابا ان شالله به خواسته دلت برسی گلم دعاکن برای من اینطوری نباشه بتا من ۵۹ بود

من نازایی داشتم باکلی دوادرمون باردارنشدم تااینکه طبیعی باردارشدم که اونم نوزادم مشکل قلبی دلشت فوت ...

من نازایی دارم اون ده سال سه تا پوچ باور میکنی چه امید به این باردار داشتم  شرمنده شوهرم شدم خودم دگه بریدم 

ازمایش شکست اسپرم داده شوهرتون ؟؟ژنتیک بدید!انعقاد خون!خود ایمین چون ۳بار شده حتما چک کنید به مظرم ب ...

الان می خوام ژنتیک بدم  انعقاد خون ایمنی دکتر ننوشت برم خودم انجام بدم  شوهرم ازمایش اسپر داد گفت خوب 

الان می خوام ژنتیک بدم انعقاد خون ایمنی دکتر ننوشت برم خودم انجام بدم شوهرم ازمایش اسپر داد گفت خو ...

حتما ازمایش انجام بدید نهایت ژنتیک خودتو همسرت اگر خوب بود بد برو سراغ خود ایمنی و انعقاد

ای بابا ان شالله به خواسته دلت برسی گلم دعاکن برای من اینطوری نباشه بتا من ۵۹ بود

ازمین تکرار کرد ی اگه سابقه پوچ نداری  باردار یت سالم خیلی داخل سایت دیدم بتا پایین بارداریشون سالم بود