2777
2789
عنوان

اونایی که تلگرام دارین بیایید

517 بازدید | 42 پست

از تلگرامتون گه استفاده ایی میکنید چرا نصبش کردین؟

تو چه کانالایی عضوین؟

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

با دوستام گروه داریم صحبت میکنیم.کانال های خبری دنبال میکنم و فیلم دانلود میکنم ازش

من دوستام تلگرام ندارن که گروه بزنیم و دوست مشترک هم زیاد ندارم بیشتر وات هستن😕

با دانلود فیلم نت زود تموم نمیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوستام تلگرام ندارن که گروه بزنیم و دوست مشترک هم زیاد ندارم بیشتر وات هستن😕با دانلود فیلم نت زو ...

چرا تموم میشه ولی خب چاره چیه 

یه سری از فیلم ها توی گوگل نیست یا اگرم هست سانسور شده‌است دیگه جز تلگرام جایی نمی مونه برای دانلود فیلم

تقریبا همه کار!

توی چنل‌های درسی و کتاب و فیلم و مانهوا و مانگا و اینا هستم. کامنت میزارم. با دوست‌هام یکم صحبت میکنم

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

من عاشق کانال های باستان شناسی هستم

چجورین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

هیچی

پس چرا مصبش کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس چرا مصبش کردی؟

همینجوری کلا یه کانال دارم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

همینجوری کلا یه کانال دارم

اون به کانال چیه؟

منم انگاری الکی نصبش کردم کانال دارم ولی خیلی کم پیش میاد پیاماشونو بخونم😤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون به کانال چیه؟منم انگاری الکی نصبش کردم کانال دارم ولی خیلی کم پیش میاد پیاماشونو بخونم😤

اقای تحلیلگر یکی از دوستان اینجا گفت تحلیلاش درسته منم دنبال کردم ولی سروش پلاس تا دلت بخواد کانال دارم

اقای تحلیلگر یکی از دوستان اینجا گفت تحلیلاش درسته منم دنبال کردم ولی سروش پلاس تا دلت بخواد کانال د ...

تحلیلاش چجورین

1
5
10
15
20
25
30
35
40