2777
2789
عنوان

انسانی واسه درس بد ها هست ‼️

111 بازدید | 12 پست

خداوکیلی وی اول این عقیده چرت و پرت رو کی اولین نفر جا انداخت بین مردن ما 

من تجربی ام ولی خداوکیلی تاریخ یازدهم شون رو دیروز دیدم ۲۰۰ صفحه بود 

۲۳ تا کتاب تخصصی از دم حفظی و مفهومی 

واقعا رشته انسانی صبر و حوصله بالایی میخاد 

اتفاقا هوش خیلی بالاتریم میخاد که ۲۳ تا کتابو با کلی نکات و اینا تو ذهنت طبقه بندی کنی 

علاوه بر ۲۳ تا کتاب درسی حداقلش ۱۰ تا کتاب تست ام که داشته باشی حدود ۳۰ و خورده ای کتابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ولی اینکه کسی به انسانی بها نمیده واقعا عجیبه

دیگه متاسفانه بعضی مردم تفکرشون اینه همین خاله ی من تا فهمید میخوام کنکور انسانی بدم اصرار داشت کنکور تجربی بده برو دکتر شو خیلی بهت میاد و...ولی خب من چیزی نگفتم چون هرکس خودش بهتر مسیرشو میشناسه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

دقیقاااا

خب نظرت راجب تجربی چیه؟ اون آسون تره ،اوکی ای باهاش؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

دقیقااااخب نظرت راجب تجربی چیه؟ اون آسون تره ،اوکی ای باهاش؟

وفتی هدف داشته باشی تد هر مسیری مسیر قطعا برات هموار تره 

کسی که عشق واقعی روپوش سفید و پزشکی باشه و واقعا بجنگه بنظرم شاید سال اول نه ولی سال دوم اگه پایه ضعیفی داشته باشه شدنیه 

تو رشته تجربی جنگه واقعا آدمای تلاشگر و خرخون بیشتری داره 

تو رشته تجربی حداقل حداقل برای نتیجه عالی و تضمینی باید ۱۲ ساعت پیوسته بخونی  و تست زیاااااد بخصوص برای فیزیک ریاضی باید حتما دست به قلم شی 

و در نهایتم باید عاشق فرمول بازی و محاسبات باشی 

و من چون محاسبات ضعیف داشتم بنظرم سخت بود واسه من مناسب من نبود