2777
2789
عنوان

خاستگار رو مخ🤦🏼‍♀️

77 بازدید | 7 پست

همشو همینجا تایپ میکنم،

اول از خودم بگم،همیشه نظرم این بود تا دستم تو جیب خودم نبود ازدواج نکنم،یچی دیگم این که دلم میخواست به اون شخصی ک قراره باهاش ازدواج بکنم علاقه داشته باشم،واسه همین به خاستگارام جواب رد میدادم حتی خودمم جز یک نفر با کسی تو رابطه نبودم . اینارو گفتم بدونین من اصلا به فکر تشکیل خونواده نیستم فعلا. ولیییییییی

یه پسرعمو دارم از خودم حدود 1۰ سالل بزرگتره،رفتاراش خیلی مشکوک بود مثلا از من میپرسید تو باکسی هستی؟قبلا نبودی؟و خب من پیچوندمش گفتم نه گفت خداروشکرو فلان.

بارها تو اینستا برام پستای مختلف میفرستاد سر حرف و باز میکرد گفتم نه توهمی شدم منظوری نداره آخه اصلا رابطه من با پسرای خونوادمون مثل برادر و خواهره فکرشم نمیکردم بخاد حسی داشته باشه ماهِ پیش با مامانم صحبت کرد مامانم گفت نه چون منم جوابم همینه مامانم برا بابام توضیح داد بابامم خیلی مخالفت کرد،چون این اصلا شرایط ازدواج و نداره حالا بگذریم این هنوز پیام میده.

میخواستم بپرسم ما چجوری جوابشو بدیم بدونِ دلخوری و ناراحتی این داستان تموم شه؟چون فامیلیم،نمیخام دردسری درست شه واسه یه خاستگاری ساده🤦🏼‍♀️

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دلم واسش سوخت

آخه جدای از اینا هممون از گذشتش خبر داریم،با دخترای زیادی تو رابطه بوده و خب من اصلا با چنین نمیتونم کنار بیام🥲

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

بگو بعنوان داداش بزرگ ترمی واحترامت واجبه

گفتم بهش که بزار در حد همون فامیل باشه ارتباطمون چون من از بچگی تو ذهنم اینجور جا افتاده که شماها مثل برادر نداشته منین ولی خب 🤦🏼‍♀️

بگو رک و بدون حاشیه: "رفتار و پیام‌هات اذیتم می‌کنه، لطفا دیگه اینجوری نکن." اگه ادامه داد، قطع کن کلا جواب دادن رو. نیازی نیست دلیل بیاری یا خیلی توضیح بدی. ساده و کوتاه باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سال ۹۸ ی دختری رو توی سایت میشناختم تقریبا با همین ایدی و الانم همسنتون باید باشه

خوزستانی بود

انشاالله هر جا اون هست و هرجا شما هستید موفق باشید

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
سال ۹۸ ی دختری رو توی سایت میشناختم تقریبا با همین ایدی و الانم همسنتون باید باشهخوزستانی بودانشاالل ...

مرسی ممنونم🥰