2777
2789

برگشت گف اگر تو رابطه دونفر هم باشید بد نیستاااا! بعد خندید😒😏 دید من ناراحت شدم گف ن شوخی کردم عزیزم نمیکنم همچین کاریو تا نخوای! بعد گفت اگر خودت دوست داشته باشی ی نفر رو میاری نه ک هیچ! من موندم اصلا ! گف تو مهمی ! اعتمادم بهش صفر شده 🥲!! اصلا دل شکستن من ب درک مگ خدا رو نمیشناسه! مردا از این فانتزیا دارن و سرکوب میکنن؟؟ اینم بگم سادس همه چیو رک میگه.... کلا دارم منصرف میشم از ازدواج باهاش ! نمیدونم مردای دیگ هم گفتن یا ن ب شماها ب شوخی....مامانم ی چیزی گفت حس کردم مردا اکثرا اینطورین و تعهد جلوشون رو میگیره و نمیکنن کاری...

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

ارخ بعضیا اینجوری هستن 

یکی رو میشناختم 

واسه زنش کیس پیدا می‌کرد 

یا دوستاش مینداخت جون زنش 

بعد از زنش میخواست زنشم براش دختر پیدا کنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف مادرتو بگو ببینم مادرت چی شنیده از پدرتون

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

مرد سالم از این حرفا نمیزنه 

ساده اس؟ 😕

خیلی ساده اس 

شما ساده ای 

رها کن بره با هم پالکی خودش

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

ارخ بعضیا اینجوری هستن یکی رو میشناختم واسه زنش کیس پیدا می‌کرد یا دوستاش مینداخت جون زنش بعد از زنش ...

ن بابا بهش برعکسشو گفتم میخواستم امتحانش کنم گف دهنتو پر خون میکنم ی بار دیگ بگی اینطوری 😐😐

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️