2777
2789
عنوان

درآمد مزون خیاطی شخصی دوزی چقدره

94 بازدید | 7 پست

دوستان سلام

من خیاطی بلدم و میخوام وارد کار بشم . متدم مولره و چون عاشق این کارم با علاقه و حوصله و تمیز میدوزم.

یکی از گزینه هام برای کار اینه که مغازه اجاره کنم و شخصی دوزی کنم

دارم حساب و کتاب میکنم ببینم میتونم از پس کرایه مغازه دادن بربیام یا نه

ممنون میشم اگر شغلتون اینه ، محدوده ی درامد مزون خیاطیتون رو بگید و یا اگر اشنایی دارید و در جریان موقعیت مالیش هستید حدود درامدشو بگید.

مثلا حدود ۵ تومن ، ۱۰ تومن ، ۲۰ تومن ، ....

پ.ن :

این رو میدونم که شش ماه و یکسال اول خاک خوریه و باید جا افتاد

میخوام بدونم در کل درمیارزه برام که بخوام ملک کرایه کنم و وقتمو رو این شغل بزارم یا برم سراغ یک گزینه شغلیه دیگه

من با به خانمی که مزون داشت همکاری میکردم درآمدش اونموقعها خیلی بالا بود اما سخته کل روز درحال خیاطی ...

اره شخصی دوزی اینش سخته باید برای هر مشتری الگو بکشی ...

کلی زمان میخواد

اگر بخوای درامدشو با عدد بگی بنظرت حدودا چقدر بوده ؟

خیلی یعنی چند میلیون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شخصی دوزی اینش سخته باید برای هر مشتری الگو بکشی ...کلی زمان میخواداگر بخوای درامدشو با عدد بگی ...

اون خانم با اینکه کارش خیلی خوب بود خیلی دستمزد پایین میگرفت برا همین مشتری زیاد داشت اما خیلی سال پیش بوده الان بخوام مقایسه کنم ماهی ۵۰تومن

اره شخصی دوزی اینش سخته باید برای هر مشتری الگو بکشی ...کلی زمان میخواداگر بخوای درامدشو با عدد بگی ...

اما خیلی سلیقه داشت پارچه میرفت با مشتری میخرید بعد میداد یه خانمی دیگه سنگدوزی میکرد واقعا چه لباسهایی می‌دوخت

الان دستمزدها رو خوندم قابل مقایسه با اونموقع نیست الان فکر کنم بالای صدمیلیون درآمد خیاطها باشه شروع کن به نظرم خوبه کار شیرینیه با تمام سختیهاش

الان دستمزدها رو خوندم قابل مقایسه با اونموقع نیست الان فکر کنم بالای صدمیلیون درآمد خیاطها باشه شرو ...

توکل به خدا گلم

دارم تحقیق و بررسی میکنم

بزرگترین مشکلم اینه که شهرستان کوچیکم

و این خیلی محدودم کرده

چون درامدها پایینه

و اکثرا میرن لباسای حاضری ک ارزونتره میخرن

و اینکه لباسای مجلسی و خاص هم خیلی کمه سفارششون

توکل بخدا . ممنونم که اطلاعاتتو گفتی عزیزم

خیلی لطف کردی ❤️❤️❤️