2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 69 پست
خیلی سخته شوهرت که همش بهت میگفته تو عشق اولم بودی تازه اینو بفهمی خیلی بده

میدونم عزیزم سخته 

ولی واسه عشق اول لودن و اینا باید با یه پسر ۱۹,۲۰ ساله ازدواج کنی واقعا

همسرتون به نظرم بالای ۳۰ ساله به نکات مثبت دیگش توجه کنید. 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
با خودت تکرار کن که این حالت طبیعیه ولی نباید بیشتر از یک یا دوروز طول بکشه.اگر همسرت الان دوستت دار ...

بهش فکر می‌کنم که بد اون اومده با من یعنی وقتی اون زفته واسه خودش و اومده با من مغزم میترکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا بت اعتماد ندارهچیزی بهت نمیگهدرمقابل اونم گزارش تورو میده

واقعا اینطوریه؟

یعنی اگر اذیت کرد به پدر یا داداش بزرگش بگی اشکال داره؟

تنها امیدم بود این روش

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بهش فکر می‌کنم که بد اون اومده با من یعنی وقتی اون زفته واسه خودش و اومده با من مغزم میترکه

ای باباااااا. خب بشین باهاش صحبت کن بگو آره من دیدم و ناراحتم و فلان

تاپیک های قبل ۴۰۴ برای من نیست

میدونم عزیزم سخته ولی واسه عشق اول لودن و اینا باید با یه پسر ۱۹,۲۰ ساله ازدواج کنی واقعاهمسرتون به ...

اصلا دست خودم نیست ولی فشار زیادی به قلبم اومده در حدی که دستام میلرزه آدم منطقی هستم وای با این قضیه کوچیک خیلی بهم ریختم 

اصلا دست خودم نیست ولی فشار زیادی به قلبم اومده در حدی که دستام میلرزه آدم منطقی هستم وای با این قضی ...

وقتی جدی بودن چرا جدا شدن؟

چقدر بعد شما باهاش ازدواج کردین؟

دوست بودین شمام یا سنتی؟

واقعا اینطوریه؟یعنی اگر اذیت کرد به پدر یا داداش بزرگش بگی اشکال داره؟تنها امیدم بود این روش

وا حالا شاید شوهرت اذیتت نکرد چ اصراریه://///

ببین اکثر مشکلاتا حل میشه

ولی بعدا خودت میری میچسبی بش توی جم روت نمیشه میگی میدونن بینمون شکراب بود

هرچی رابطه بسته تر موفق تر حتی همون پدر یا برادر طرف هم براش غریبه حساب میشن

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

اصلا دست خودم نیست ولی فشار زیادی به قلبم اومده در حدی که دستام میلرزه آدم منطقی هستم وای با این قضی ...

خیلییی طبیعیههه 

خودتو بابت ناراحت شدنت سرزنش نکن

ولی اون چیزیه ک مربوط به گذشتش بیشتر از دو روز واقعا زندگیتو به خاطرش بهم نریز 

تو و همسرت قسمت هم بودین و بهم رسیدین:)) ازدواج یه قسمته شما متعلق به هم بودین حالا هر کس دیگه ای قبلش بوده فقط یه آدم رهگذر بوده که تو زندگی همه هست

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
وا حالا شاید شوهرت اذیتت نکرد چ اصراریه://///ببین اکثر مشکلاتا حل میشهولی بعدا خودت میری میچسبی بش ت ...

😂😂مرسی اره شایدم خوب بود

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ