2777
2789
عنوان

مجرد بودن

149 بازدید | 16 پست

۲۸ سالمه دخترای همسن من تو فامیل ازدواج کردن ی سری ها بچه هم دارن دخترای کوچکتر از منم دارن ازدواج میکنن هر سال محرم من میبینمشون امسال چندتا از من کوچکتر با هم ازدواج کردن من حس خوبی ندارم خجالت میکشم از اینکه اینا ازدواج کردن و من هنوز مجردم از طرفی چون هیچ پیشنهادی برای ازدواج نداشتم شرایط اینطوریه و چون تا حالا هیچکس نیومده ممکنه هیچوقت نتونم ازدواج کنم به نظرتون این بی عرضه گیه ک نتونستم ازدواج کنم؟ 

خسلی حس بدیه 

خب چیکار کنم دست خودم نبوده ک کسی منو واسه ازدواج نخاسته تا حالا 

شاغلم تو اجتماعم شرایط خوبی دارم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی قسمتش ک بشه ازدواج میکنه عزیزم 

یه خواستگارم نداشتی؟ی مقدار داره از سنت میگذره بنظرم ب آشناها ب طور نامحسوس بسپار شاید فکر میکنن خودت نمیخوای ازدواج کنی

چرا اینطوری میگی والا تو بیشتر خودت خودتو خورد میکنی خوب بپوش به خودت برس حتی تونسی مستقل از خانواده زندگی کن انقدرم برای خودت و تفریحت وقت بزار عکس بزار اینستا ک اشنا دید بگه داره با مجردیش حال میکنه و خودش نمیخاد ازدواج کنه

حیوان مورد علاقم: اکسم

هرکسی قسمتش ک بشه ازدواج میکنه عزیزم یه خواستگارم نداشتی؟ی مقدار داره از سنت میگذره بنظرم ب آشناها ب ...

نه نداشتم 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
یعنی اصلا نداشتی خواستگار؟تاحالا از سمت همکارات تو محیط کار کسی پیشنهاد نداده یا معرفیتم نکرده؟؟؟؟

نه اصلا 

نه پیشنهاد نه معرفی

خب عزیزم یه مقدار بیشتر به خودت برس توی مهمونی های خانوادگی و مجالس شرکت کن

آخه دیگ چقدر به خودم برسم 

تو مهمونی ها هستم

ناراحت نباش ببین قسمتت کجا هست خودتم با بقیه مقایسه نکن شاید فکر میکنن اگر بیان شما چون سرکار هستی ق ...

پس این همه دختر شاغل چطوری ازدواج کردن