یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با ماهی ۲۰تومن چجوری همش بیرون غذا میخورید؟چند نفرید؟
چه امضای خوبی
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
حداقل برای اینکه سالم باشی و اعتماد بنفس نسبت به هیکلت داشته باشی غذای بیرون نخور
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
والا من بخاطر رعایت نکردن بهداشت بیرون اصلا نمیخورم اصلا گوشت نشون میداد کرم زده بود اینا چرخش کردن غذا پختن باهاش طرف کوبیده میگرفت چکه چکه عرقش میریخت تو کوبیده ها قسم خوردم بمیرم هم بیرون غذا نخورم همونو تمیز و با نصف قیمت خودم خونه درست میکنم حداقل به دلم میشینه
بیست تومنشو که میدی اجاره،از اون ۲۰ باقی مونده،یه کارت داشته باش که ۱۰ تومنشو برای مخارج ماهیانه بذاری (خرج های واقعا ضروری) و یه کارت پس انداز داشته باش که توش ۱۰ تومن باقی مونده رو بریزی و بهش دست نزن.اگه میدونی ازش میری خرج کنی باهاش گوی طلا کوچولو بگیر برای سرمایه گذاری و پس انداز