2777
2789
عنوان

توروخدا بهم مدیریت مالی یاد بدید

92 بازدید | 12 پست

همش بیرون غذا میخوریم ما 

این بزرگترین ضعفمونه 

و بهم بگید چطور پول سیو کنم 

ماهی چهل درامد حدودا و نزدیک بیست قسط اجاره

میشه لبخند بزنی؟

با ماهی ۲۰تومن چجوری همش بیرون غذا میخورید؟

چند نفرید؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ماهی ۲۰تومن چجوری همش بیرون غذا میخورید؟چند نفرید؟

چه امضای خوبی

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

خوبه دیگه با 20 تومن زندگی رو میچرخونین با 20 تومن چطور همیشه غذای بیرون می‌خورید والا 20 تومن به غذایی که تو خونه تهیه کنی هم نمیرسونه 

بعدش اون قسط که میدی چیزی خریدی که قسط میدی و پس اندازته دیگه پس به خودت سخت نگیر 

دونفر نه همش ولی اکثر مواقع

ببین

حدس می‌زنم دیگه خیلی چاق شده باشید

حداقل برای اینکه سالم باشی و اعتماد بنفس نسبت به هیکلت داشته باشی غذای بیرون نخور

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

دونفر نه همش ولی اکثر مواقع

ما ماهی یکی ۲بار شاید از بیرون بگیریم با اینحال کم میاریم

هرچی داریم هم خرج شکم میشه

با خودتون شرط بذارید فقط ماهی ۱ یا ۲بار بیرون غذا بخورید و واقعا عمل کنید بهش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من اصلا دلم نمیاد بیرون غذا بخورم بس گرون میشه

والا من بخاطر رعایت نکردن بهداشت بیرون اصلا نمی‌خورم اصلا گوشت نشون میداد کرم زده بود اینا چرخش کردن غذا پختن باهاش طرف کوبیده می‌گرفت چکه چکه عرقش می‌ریخت تو کوبیده ها قسم خوردم بمیرم هم بیرون غذا نخورم همونو تمیز و با نصف قیمت خودم خونه درست میکنم حداقل به دلم میشینه 

بیست تومنشو که میدی اجاره،از اون ۲۰ باقی مونده،یه کارت داشته باش که ۱۰ تومنشو برای مخارج ماهیانه بذاری (خرج های واقعا ضروری) و یه کارت پس انداز داشته باش که توش ۱۰ تومن باقی مونده رو بریزی و بهش دست نزن.اگه میدونی ازش میری خرج کنی باهاش گوی طلا کوچولو بگیر برای سرمایه گذاری و پس انداز

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓