2777
2789
عنوان

من خوبی ازش دیدم و مردم بدی چ کنم

207 بازدید | 34 پست

بچه ها یه خاستگار دارم دو ماهی هست با هم در ارتباطیم همههه چیزش عالیه بشدتتتت عاشقمه و شخصیت خوبی داره مورد اعتماده  و .... طبق شناختی ک باهاش داشتم.  

هفته ای دو سه روز  و هر روز هم ۳ ، ۴ ساعت وقت میگذرونیم با هم بیرون. 

حالا رفتیم برا تحقیقات ولی همههههه بد میگن راجبش حتییی عمو و دختر عمو های خودش. یعنی از ۷ ، ۸ نفر تحقیق کردیم فقط یکی دو نفر از دوستاش از چندتا نکته خوبش هم اشاره کردن. 

الان واقعا دو دلم گیج شدم. 

میگم نکنه  مردم دروغ میگن یا دشمنی دارن باهاش ولی مگه میشه ؟  این بیچاره گفت که نوجونی ی بحث ریز با عموهام داشتم ولی کلا از عموهاش خوب میگفت اونا بدشو میگفتن اونم شدیدددد .... 

یا با خودم میگم نکنه مردم راست بگن ؟ داره با من نقش بازی میکنه ؟ 

کلا دلم سیاه شده و نای ادامه و آشنایی بیشتر طی ۶ ، ۷ ماه رو از دست دادم.  

ولی عشق زیادی ک بهم داره ، نگهم میداره با این همه بدی ک ازش گفتن. 

اخه چ کنممممم

کاربری دست دو نفره .....

مطمئن باش اونا دروغ میگن از حسودی شون

چون اگه بد بود تا حالا معلوم میشد

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم خواستگاریه. دیگه نه در این حد که عشق و عاشقی راه بندازید. اول میرفتید تحقیق کامل از کل فامیللل نه فقط عموش.. حتی باید بریببینی سو سابقه داذه یا نه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

مشاور ازدواج به من گفت فکر نکن رفتارش با تو با بقیه فرق داره خوبه نگو با همه بده با تو خوبه

بعد ازدواج تو هم جزو اون همه میشی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

چی میگن راجبش مثلا

باید خودت بسنجی ببینی واقعی حرفا یا نه 

ولی هم‌ دوماه واسه شناخت کمه هم اینکه اولش هم عاشق و جنتلمن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

از دوستاش همکاراش در و همسایه تحقیق کردین ؟

از عمو و عمو زادع هاش و یکی دو نفر از دوستاش 

دوستاشو غیر مستقیم ازشون اطلاعات گرفتین نگفتیم برا ازدواجه.   خوبی ازش گفتن یکی دوتا ویژگیش هم ک ممکن بود دردسر بشه هم گفتن  مثلا گفتن خیلی زرنگ اهل کار با شرف و با معرفته و دست دلباز ولی ی کم  فضوله و دنبال دعوا .... 

ولی عموهاش طوری توصیفش کردن ک انگار ی ادم بلف زن  و بی اعتبار و غیر قابل اعتماد و حتی معتاده 🫡

کاربری دست دو نفره .....
یعنی این همه آدم دروغ میگن ؟

گفتی از عمو ایناش پرسیدم فقط 

و گفتی که مشکل داشتن با هم

بعید نیست دست به یکی کرده باشن دروغ بگن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨

خب عزیزم خواستگاریه. دیگه نه در این حد که عشق و عاشقی راه بندازید. اول میرفتید تحقیق کامل از کل فامی ...

من عاشقشششش نیستم ولی دوسش دارم و میتونم ردش کنم راحت.  بحث اینه نمیخام اگر مطمعن نیستم اونا راست میگن یا دروغ الکی از دستش بدم ، در ضمن  دو ماه پیش قرار نبود ازدواج باشه من هنوز پسندش نکرده بودم گفتم بزار اول خودم بپسندمت بعد ب خانوادم بگو ک تحقیق کنن چ میدونستم این میشه

کاربری دست دو نفره .....
از عمو و عمو زادع هاش و یکی دو نفر از دوستاش دوستاشو غیر مستقیم ازشون اطلاعات گرفتین نگفتیم برا ازدو ...

خب شاید توقع دارن دختر از خودشون بگیرن 

از همکار و همسایه پرس و جو کن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد