2777
2789
عنوان

من خوبی ازش دیدم و مردم بدی چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 34 پست
از عمو و عمو زادع هاش و یکی دو نفر از دوستاش دوستاشو غیر مستقیم ازشون اطلاعات گرفتین نگفتیم برا ازدو ...

خب شاید توقع دارن دختر از خودشون بگیرن 

از همکار و همسایه پرس و جو کن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
من عاشقشششش نیستم ولی دوسش دارم و میتونم ردش کنم راحت. بحث اینه نمیخام اگر مطمعن نیستم اونا راست می ...

همین دوست داشتن عزیزم.. اللنم قطع ارتباط کن تا وابستگی و دل بستگی بیش از اندازه پیش نیومده ــبگو به نفعمونه. دوست دختر و پسر نیستیم که همش با هم قرار بزاریم. تا اینجا کافیه. باقی رو میسپارم به تحقیقات 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور ازدواج به من گفت فکر نکن رفتارش با تو با بقیه فرق داره خوبه نگو با همه بده با تو خوبهبعد ازدوا ...

خودمم قبول دارم اینو و میگم نکنه یا نقش بازی میکنه با من یا چون خیلی دوسم داره و بعدا ک ازدواج کردیم و حسش طبق منطق عادی شد مث بقیه بشه باهام 

کاربری دست دو نفره .....
طرف عقد میکنه بعد عقد میفهمه شوهرش چه هیولایی بوده حالا شما با دوساعت تو روز چجوری ازش شناخت پیدا کر ...

۲ ماه    در صمن نگفتم کامل میشناسمش گفتم تا الان ک شناختمش عالی بوده

کاربری دست دو نفره .....
خب شاید توقع دارن دختر از خودشون بگیرن از همکار و همسایه پرس و جو کن

یکی از دختر عموهاش نامزدش بود ب هم خورده.    خوب اون ی عمو بود بقیش چشونه 🥺

کاربری دست دو نفره .....

ببین منم پارسال دقیقاااا همچین شرایطی داشتم

همه چیزش به ظاهر خوب بود

به شدتتتت به منو خانوادم علاقه داشت و احترام میذاشت

یه شغل علمی و یه شغل ازاد دهن پر کن و پر دراند داشت

خیلی هم زیبا و خوشتیپ و قد بلند

بعددد از ۲۰ نفری راجع بش تحقیق کردم، همههه بدشو گفتن😐

والا من که از خیرش گذشتم، یه ۴ ماهی در ارتباط بودیم

وای الان من چ کنم آخه😭

من که فامیلاشون همه بدشونو میگفتن ، البته از همه خاندانشون بالاتر بودن، شاید اونا از حسادت بوده باشه

اما غریبه هاهم اگر بدشو نگفته باشن ولی تاییدشم نمیکردن

مثلا میگفتن خانوادگی عصبین و ازخودراضی، ولی خود این پسره تو رفتارش چیزیو نشون نمیداد اتفاقا مهربون ترین و با احساسات ترین خواستگارم بود

خلاصه من که ریسک نکردم

البته به شرایط خودت و زندگیتون و سطح خانوادگی خودتم نگاه کن و همه چیزو باهم رو تراز بذار و الکی رد نکن، ادم بی نقص وجود نداره

حالا که بقیه تجربه هاشونو گفتن منم میگم یه خواستگار داشتم خیلی ادم حسابی بود بیرون رفتنی حسابی اهل بریز و بپاش و کادو و....  چند ماهی زیر نظر خانواده ها رفتامد کردیم موقع تحقیق کردن همه خوب میگفتن فقط مستاجر طبقه پایینشون خانمش مامانمو کشیده بود کنار یواشکی گفته بود دست بزن داره دخترتو حروم نکن ماهم چون همه خوب گفته بودن توجه نکردیم 

خلاصه تاریخ نامزدی گذاشتیم و....  چند روز قبل عقد بهم خورد همه چی سر یه چیز مسخره اونم نظر نادرش برای محل زندگیمون بود

بعدش من خیلی داغون شدم هرروز گریه و...  بعد چند ماه اون اقا با یکی دیگه عقد کرد و.... منم ازدواج کردم با شخص دیگه 

یک سال و نیم بعدش درحالی که من دخترمو باردار بودم خبردار شدم این اقا همسرشو به قصد کشت زده و دختره هم رفته درخواست جدایی داده و این اقا قبل خواستگلری از من یه نامزدی نافرجامم داشته به خاطر همین دست بزنش خلاصه اون خانم مستاجرو هیچوقت ندیدم دیگه از اون محل رفتن اما من شبانه روز دعاش میکنم برای خودش و بچه هاش و اینجوری شد که الان میگم یه نفرم بد بگه گوش بده

حالا که بقیه تجربه هاشونو گفتن منم میگم یه خواستگار داشتم خیلی ادم حسابی بود بیرون رفتنی حسابی اهل ب ...

اره واقعا حتی یک نفرم بد بگه کاملا رد فلگه و نباید سرسری گذشت

بعضیا بازیگرای قهاری هستن