2777
2789

با مادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم همه چیزمون مشترکه 

شوهرم گفت خونه بخریم میریم خونه خودمون دو ساله خریدیم ولی هنوز نرفتیم توش انقدر خسیسه فقط میگه جمع کنیم جرعت نمیکنم یک لباس برا خودم بگیرم 

وسیله هام هر کدوم یه گوشه داره خاک میخوره 

حسرت یک زندگی ساده برای اول زندگیم موند تو دلم 

حالا ی روز وسیله برقی هامو میاره میندازه دم دست امروز هم میگه جارو برقی مامانم خراب شده برا خودمون بیاریم گفتم نمیخواد دوتا خراب کردین میخواید اینم خراب کنید داد و هوار کرد سرم ندید بدید به تو ربطی ندارهو....

دارم دق میکنم دلمو تو این زندگی به چی خوش کنم به اخلاق گندش یا به این زندگی نکبت که برام ساخته کارم شده گریه چکار کنم آخه😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا جدی باهاش صحبت نمیکنی؟

جدی یعنی اینکه خانوادت بشینن باهاش اتمام حجت کنن

بگن دخترمون از شرایطش راضی نیس

زدی زیر حرفت

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

دیگه باید پاتو‌توی یک کفش کنی با بد اخلاقی قهر هرچی تونستی بری خونه خودت فعلا هم‌جهیزیه رو بار بزن بفرس خونه پدرت تا سو‌استفاده نکنن بگو هر وقت خونه مون آماده شد جهیزیه رو میارم 

خودتان اگه تونستی برو گاهی اینقدر هم خوب بودن جایز نیس

.

خب چرا جدی باهاش صحبت نمیکنی؟جدی یعنی اینکه خانوادت بشینن باهاش اتمام حجت کننبگن دخترمون از شرایطش ر ...

پدرم اگه درست و حسابی بود که حال و روزم این نبود همش به خاطر پدرم بهم تو سری میزنم 

چرا قبول کردی بیای پیش مادرشوهر الانم به خانواده ات بگو حرف بزنن باهاش وقتی خودتون خونه دارین مستقل ...

هیچکی پشتم نیست اگه پدرم حرف زدن بلد بود آدم درستی بود که وضعم این نمیشد

پدرم اگه درست و حسابی بود که حال و روزم این نبود همش به خاطر پدرم بهم تو سری میزنم

جوری شده ک دیگه اینجور تاپیکا رو میبینم هیچی نمیتونم بگم

همه کسایی با شوهرشون مشکل دارن قبلش با خانوادشون مشکل داشتن

حامی نداشتن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس