2777
2789
عنوان

سه ساله عروسی کردم ولی هنوز نرفتم خونه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرت تا این درجه بیشعوره باید جدی اقدام کنی. به پدر یا مادرت بگو به شوهرت بگن چرا روز اول نگفتید که عروس و زن نمی خواید یه همخونه برای خونه مادرت می‌خوای؟ اون وظیفشه برات خرج کنه. باهات دعوا می‌کنه چون دیده مظلومی. تو هم صدات رو بنداز سرت بگو اون خونه رو برای بعد مرگ ما خریدی یا خریدی ما استفاده کنیم؟ بهش بگو بی‌عرضه‌ای که نمی‌تونی برای زنت خونه جدا بگیری اسمت هم گذاشتی مرد؟ ببین عزیزم من ۹ ساله ازدواج کردم هرگز نه شوهرت نه خانواده شوهرت قرار نیست بابت سختی کشیدن و صبوری و درک کردن از تو ممنون باشند. هرکاری کنی توقع بیشتر دارن. دستتو تا کجا عسل کنی بذاری دهنشون آخر گازت می‌گیرن. بگو خرجی اگر ندی می‌رم بابت نفقه و مسکن شکایت می‌کنم، مهریه رو میذارم اجرا خودت و خانواده‌ت بهش فشار بیارید مردهای دیگه رو بزن تو سرش. خلاصه هرکاری می‌کنی بکن ولی دست از این مظلومیت بردار خونه پُرش می‌بینی آدم نمیشه الان که سنی نداری جونت رو برمی‌داری و می‌ری

وقتی شوهرت تا این درجه بیشعوره باید جدی اقدام کنی. به پدر یا مادرت بگو به شوهرت بگن چرا روز اول نگفت ...

درست میگی ولی وقتی لج میکنم بدتر سگ میشه نمی‌دونم چه خاکی بود به سرم ریختم با این ازدواج کردم که هر روز و شبم بشه گریه 😭😭😭😭

عزیزم والا با این وضعیت نا رضایتی قبل از اینکه یک بچه هم پس بندازین فکری به حال زندگیتون بکن. با شوهرت حرف بزن و برید پیش مشاور. الان که سن جوونی ات هست و باید با عشقت خوش بگذرونی همش با خساست تلف میشه که

درست میگی ولی وقتی لج میکنم بدتر سگ میشه نمی‌دونم چه خاکی بود به سرم ریختم با این ازدواج کردم که هر ...

به درک بذار لج کنه خونه مادرشوهرت کرم بریز اعصابش رو خرد کن انقدر حرصشون بده تا خودشون بگن از اینجا برید. مرحله آخر اگر دیدی هیچ راهی فایده نداره برو نفقه و مهریه رو بذار اجرا ولی بهش نگو که اموالش رو جابجا کنه. آدم خسیس که خودش از مالش استفاده نکنه حقشه ازش گرفته بشه

جوری شده ک دیگه اینجور تاپیکا رو میبینم هیچی نمیتونم بگمهمه کسایی با شوهرشون مشکل دارن قبلش با خانوا ...

خب اگه خانواده پشت آدم باشه خیلی توی ازدواج موفق تاثیر داره ... متأسفانه خیلی از خانواده ها به زور دختر شوهر میدن و کل زندگی دختر رو تلف میکنن

خب اگه خانواده پشت آدم باشه خیلی توی ازدواج موفق تاثیر داره ... متأسفانه خیلی از خانواده ها به زور د ...

متاسفانه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

وقتی شوهرت تا این درجه بیشعوره باید جدی اقدام کنی. به پدر یا مادرت بگو به شوهرت بگن چرا روز اول نگفت ...

عزیزم کاری که گفتیو انجام دادم رفتم سلبطه بازی در آوردم کلی هم کتک خوردم زیر چشمم کبود شد ولی همه حرفای دلم که تا الان تو دلم مونده بود رو زدم کتکش هم خوردم آخر گفت راضی نیستی برو طلاق بگیر 

زنگ زدم برادر شوهرم گفتم بیا باهاش صحبت کن من تکلیفم روشن بشه تا کی می‌خوام اینجا بمونم با صدای بلند گریه میکردم و میگفتم شوهرمم گوش میکرد تلفنو که قطع کردم اومد به گوه خوردن افتاد گفت یک سال هم بمونیم میربم و کلی معذرت خواهی کرد 

عزیزم کاری که گفتیو انجام دادم رفتم سلبطه بازی در آوردم کلی هم کتک خوردم زیر چشمم کبود شد ولی همه حر ...

واقعا واقعا شرمنده شما شدم که غیرمستقیم باعث شدم شما آسیبی ببینی ولی عزیزم از کجا معلوم این وعده و وعید نباشه؟ تا تنور داغه نون رو بچسبون بگو همین الان باید من رو ببری 

واقعا واقعا شرمنده شما شدم که غیرمستقیم باعث شدم شما آسیبی ببینی ولی عزیزم از کجا معلوم این وعده و و ...

نه عزیزم اتفاقا باعث شدی تکلیف من رو مشخص کنه خیلی هم ممنون

نه جوری نیست بگه و عمل نکنه شرایطش یک سال دیگه جور بشه جدا میشیم 

قبل این موضوع می‌گفت چند تا خونه هم بگیریم یا می‌گفت سه چهار سال یا ده سال هم اینجا می‌مونیم 

ولی بالاخره حرفی که باید میزد رو زد یکم امیدوار شدم 

نه عزیزم اتفاقا باعث شدی تکلیف من رو مشخص کنه خیلی هم ممنوننه جوری نیست بگه و عمل نکنه شرایطش یک سال ...

پس خواهشا تا نیومده عذرخواهی کنه بابت کتکی که زده نبخشش عادتش بده حق نداره کتکت بزنه یا بابت اعتراض در مورد حقوقت دست روت بلند کنه. برات دعا می‌کنم ایشالله عاقبت بخیر بشی