2777
2789
عنوان

بزرگترین اشتباه زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 134 پست

دوستی با جنس مخالف ، ای کاش لااقل ادم حسابی بود یه ادم دخترباز...

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من تو همین مجردی بدون شوهر یدونه بچه ی شلوغ اینجوری داشتم

که چی بشه ؟

چیش جذابه ؟

از صبح پاشی یه نفر تو گوشت جیغ بکشه 

غذا نخوره 

بماله همه جا فقط کثیف کاری کنه 

حالا الان بچه ست بزرگ میشه 

همش نگرانم باشی ایندش چی میشه 

آخر هم بچه های الان یا مهاجرت میکنه یا میره سر خونه زندگیش شاید هیچ وقت یادش نیاد تو بزرگش کردی 

که بخاد عصای دستت بشه مثلا 

فایده ش چیه ؟ بگو منم بدونم 

مگه بچه های بقیه اینجوری نیستن؟ همه همینن.. ریزبین و حساس نباشید..

خب آخه فایده ش چیه بچه داشتن؟ 

اینا که بزرگ هم بشن میرن خارج یا ازدواح میکنن 

بالاخره میرن دنبال زندگی خودشون 

چه فایده این همه زحمت ؟

در ضمن بچه ها همه همینطورن سعی کن کم کم قانون براش بزاری یکمی ک بزرگتر شدمثلا دوسال ایناش شد با داستان های مرتبط با کاراش بهش گوشزد کنی کارش اشتباهه نه اینکه هی بخای بهش نکن بکن کنی شبا ک براش قصه میگی کارای خودشا تبدیل ب داستان کن براش بگو خیلی تاثیر میزاره روش امتحان کن 

که چی بشه ؟چیش جذابه ؟از صبح پاشی یه نفر تو گوشت جیغ بکشه غذا نخوره بماله همه جا فقط کثیف کاری کنه ح ...

از نظر شما اینجوریه هر کس روحیه و نیازهایی داره 

من زندگیم الان بشدت همچین چیزایی رو میخواد شاید فایده ش این باشه ک منو به زندگی برمیگردونه

بچه داری. بچه باعث شد نتونستم کار پیدا کنم بچه باعث شد سالها شوهری که دوستش نداشتم تحمل کردم البته الان جدا شدم کاش زودتر جدا میشدم بچه باعث شد آدمهایی که دوستش نداشتم اطرافیانمو میگم تحمل کنم چون اگه بچه نبود یه دقیقه نمیموندم فرار میکردم چون همین اطرافیان با روح و روانت بازی کردن

خب آخه فایده ش چیه بچه داشتن؟ اینا که بزرگ هم بشن میرن خارج یا ازدواح میکنن بالاخره میرن دنبال زندگی ...

منم اون موقع که بچه هام کوچیک بودن ازین سوالا داشتم.. الان که بزرگ شدن نظرم عوض شده.. توضیح دادنی نیست