2777
2789
عنوان

بزرگترین اشتباه زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3909 بازدید | 134 پست
من خیییلی ناراحت شدم ازش خیییلی دلم شکست حتی جواب سلام هم ندادحتی نگفت از چی ناراحتی

حق داری ناراحت بشی .ولی بیخیالش شو معلومه که تمایلی نداره ولی خب معرفتم نداره مگه میخواستی بخوریش

دختر پاییزم🍂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت بشی .ولی بیخیالش شو معلومه که تمایلی نداره ولی خب معرفتم نداره مگه میخواستی بخوریش

اخه قبلشم واسش پیام تبریک تولد داده بودم با شوق و ذوق ولي اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 ولی سکوت کردم 🥲 

اخه قبلشم واسش پیام تبریک تولد داده بودم با شوق و ذوق ولي اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازت ...

همونجا باید درست جوابشو میدادی که دور بر نداره عزیزم .این آدم خودشیفته الان با خودش گفته وای این دست از سرم برنمیداره کاش اساسی جوابش این خود شیفته رو  میدادی که برای بار دوم اینجوری برخورد نکنه .تو هم عزت نفست رو بالا ببر عزیزم  

دختر پاییزم🍂

همونجا باید درست جوابشو میدادی که دور بر نداره عزیزم .این آدم خودشیفته الان با خودش گفته وای این دست ...

من خیییلی دلم شکست خیلیی ناراحت شدم 🥲 

به نظر شما من بدم یا مقصرم 🥲

من فقط گاهي مناسبت‌ ها واسش پيام تبریک می دادم 

آخه مگه کار بدیه🥲🥲🥲

من بزرگترین اشتباه زندگیم بچه دار نشدنم هست به نظر خودم. خیلی جالبه که کاملن برعکس شما فکر میکنم.

مگه الان سنت از بچه دار شدن گذشته عزیزم ؟

همیشه آدم حسرت دیگران رو میخوره 

ولی تا بچه دار نشی نمیفهمی آزادی قبلش چی بوده

منم اگه نمیاوردم قطعا خودمو هلاک میکردم که وای بچه دار نشدم و .. ولی الان دیدم چیز دیگه ست 

مگه الان سنت از بچه دار شدن گذشته عزیزم ؟همیشه آدم حسرت دیگران رو میخوره ولی تا بچه دار نشی نمیفهمی ...

بله تقریبن گذشته

فکر نمیکردم بعدن پشیمون بشم، حتی یک درصد. برای همین اصلن تو فکرش نبودم و با اطمینان گفتم نمیخوام 

از اینکه بخوام تا آخر عمرم مراقب یک‌نفر باشم براش استرس داشته باشم وحشت داشتم

بله تقریبن گذشتهفکر نمیکردم بعدن پشیمون بشم، حتی یک درصد. برای همین اصلن تو فکرش نبودم و با اطمینان ...

خب درست فکر میکردی واقعا 

چرا الان احساس نیاز کردی ؟

همسرت هم پشیمونه؟

خب درست فکر میکردی واقعا چرا الان احساس نیاز کردی ؟همسرت هم پشیمونه؟

بله اتفاقن بیشتر اون پشیمونه که روی من هم تاثیر گذاشته 

خب ایشون وقت داره بچه دار بشه من دیگه فرصت ندارم برای همین دچار اضطراب و افسردگی شدم😓😓😓

بله اتفاقن بیشتر اون پشیمونه که روی من هم تاثیر گذاشته خب ایشون وقت داره بچه دار بشه من دیگه فرصت ند ...

همونه پس

وگرنه به خودت بود پشیمون نمیشدی

کاش تخمک فریز میکردی که اگه پشیمون شد راهی باشه

الانم با تخمک اهدایی میتونی بچه دار بشی 

کار نشد نداره

همونه پسوگرنه به خودت بود پشیمون نمیشدیکاش تخمک فریز میکردی که اگه پشیمون شد راهی باشهالانم با تخمک ...

توکل به خدا ببینم چی پیش میاد 

ممنون عزیزم. خدا پسرتون و نگه داره براتون شما رو هم برای پسرتون. ❤️❤️