2777
2789
عنوان

نقد و بررسی و معرفی کتاب🪼🦋

58 بازدید | 7 پست

سلام خودم کتابای این چند وقت اخیر رو میزارم خوشحال میشم شما هم همراهی کنید یا اگه کتابی به تازگی خوندین باهامون به اشتراک بذارید🦋🌷

کتاب عقاید دلقک خوب نبود من دوست نداشتم 

کتاب غرور غصب بد نبود 

کتاب زنان زیرک بد نبود 

کتاب دنیای سوفی بد نبود جالب بود 

کتاب مردی که می‌خندد عالی بود عاشقشم

کتاب دزیره ای بد نبود 

کتاب هملت خوشم نمیاد ولی شاید خوشت بیاد

کتاب دنیای آدم نباتی برای نوجوانان خوبه 

کتاب شاهنامه عالی بود 

بچه ها من هنوز سبک خوندنم پیدا نکردم چی بخونم بنظرتون

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

کتاب عقاید دلقک خوب نبود من دوست نداشتم کتاب غرور غصب بد نبود کتاب زنان زیرک بد نبود کتاب دنیای سوفی ...

اتفاقا منم الان دارم کتاب عقاید یک دلقک رو میخونم بد نیستش ولی توی این موضوع کتاب‌های بهتره هستن

برعکس شما بنظر من دزیره فوق العاده بود نمایانگر یه دختر عاقل که چجوری پیشرفت میکنه و در دنیایی که همه ازدواج رو برای یه دختر موفقیت می‌دونستن خلافش رو ثابت منه من خیلی شخصیت دزیره رو دوسش داشتم

غرور و تعصب فوق العاده نبود ولی در ژانر خودش خوب عمل کرده بود

بنظرم شما با کتابای عاشقانه اونقدر ارتباط نمیگیری چرا ژانر ترسناک و رمز آلود رو امتحان نمیکنی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه شنبه ها با موری از قشنگترین و الهام بخش ترین کتابهایی هست که خوندم . کتاب خاطرات سفیر هم برام جالب بود خاطرات دانشجوی دختر ایرانی توی فرانسه هست و خیلی خوشم اومد ازش . کتاب خرده عادت ها و اثر مرکب در زمینه توسعه فردی خیلی خوب بودن . کتاب ستاره ها چیدنی نیستند هم جالب بود چیزایی جدیدی توش بیان شده بود . آبنبات هل دار هم از کتابهایی بود که نمی تونستی زمین بذاریش( طنز بود و واقعا لبخند به لبت میاره) . کتاب من زنده ام هم خیلی پرمعنی بود و با این که حجمش تقریبا زیاد بود من تو ایام امتحانات یک هفته ای تمومش کردم خیلی خوشم اومده بود 😂ببخشید طولانی شد

اتفاقا منم الان دارم کتاب عقاید یک دلقک رو میخونم بد نیستش ولی توی این موضوع کتاب‌های بهتره هستنبرعک ...

نه خدایی با عاشقانه ارتباط نمی‌گریم حس میکنی آبکی تکراریه یه دختری که منتظرن یکی بگیره اونا رو بعد خوشبخت میشن حسم اینه

رمز آلود ترسناک چطوره چه کتابی پیشنهاد میدی 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!