2777
2789

چند روزه مادر شوهر اینام باهام قهرن فقط بخواطر اینکه تو حیاطشون زندگی میکنم یه شاخه گل کندم از درخت گلشون که کنار در ورودی من بود وقتی میومدم تو جلو درمو می‌گرفت 

خلاصه اصلا با شوهرم دعوا نداشتیم بچم چهار سالشه قرص نمی‌خورد دکتر براش نوشته منم به شوهرم گفتم از تو بیشتر حساب می‌بره بهش بده اونم داد بزور بچم نخورد بالا آورد باز یکی دیگه داد داشت بچم از ترسو لرز و فریاد مامان نزار توروخدا نزار منم دستشو گرفتم گفتم تورو قرآن اذیتش نکن نده آروم شد خودم میدم اونم بچرو میکشید بزور آب می‌ریخت منم گریه توروخدا نکن نکن بچم داشت بیهوش میشد اونم هی آب میریخت رفتم دویدم دم در پدرشوهر مادر شوهر کوفت میخوردن گفتم این دیونه بچمو کشت پدرشوهرم با عصبانیت اصلا نگامم نکرد دستش با اشاره اینکه یعنی گم شو به طرفم کشید بقران قسم به جون تنها پسرم هیچ وقت این صحنه یادم نمیره تیکه تیکه شدم بزور از دستش درآوردم کشیدم بردم بیرون بچمو هی داشت کتکم میزد خدا لعنتش کنه 

من چیکار کنم با این روانی ها توروخدا بگید راهی دارید بقران قسم به همین شبای میارکه محرم بند بند وجودم داره پاره میشه اشکم بند نمیاد حمله هم بهم دست داد 

هیچکیرو ندارم توروخدا دعام کنید من بمیرم این روانی با بچم چکار می‌کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برم بچمو ازم میگیره بخدا نمیتونم با این روانی تنه‌اش بزارم می‌گفت بابا توروخدا مامانو ببخش کتکش ...

اصلا محل سگ بهش نده خواهش میکنم بخاطر بچت وقتی میبینی انقد وحشیه اصلا باهاش کلام ب کلام نشد حالا بچت قرص نخوره چی میشه بچرو زجر کش کردین

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

مرغانه 

همون مرغانه سابق نیستی؟ اصالتا کوردی؟

اشتباه اول رو دکتر کرده ک برای بچه ۴ ساله قرص نوشته 

اشتباه دوم رو شما کردی ک ب باباش گفتی و اونم ب زور میخاسته قرص بده بچه و اشتباه سوم رو باز شما کردی ک رفتی ب پدرومادر همسرت گفتی 

اونجا ک گفتی گل کندم از درخت و فلان ربطش رو ب موضوع قرص نفهمیدم ؟؟؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اصلا محل سگ بهش نده خواهش میکنم بخاطر بچت وقتی میبینی انقد وحشیه اصلا باهاش کلام ب کلام نشد حالا بچت ...

من نمی‌دونستم اینجوری می‌کنه بخدا میدونم پدر مادر وحشیش پرش کردن بد اخلاق با من بود اما با بچه نمیزاشتم بچم به پرو پاش بپیچه وقتی خونه بود چون می‌دونم روانیههه

همیشه بحرف پدرش گوش میده منه خاک بر سر اگه میدونستم که بال بشم الهی نمیگفتم

بچه چهار ساله وقتی بلد نیست قرص قورت بده چطوری میخواستی با ترس این کارو انجام بده بهتر بود داروشو دکتر برات عوض می کرد

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
مرغانه همون مرغانه سابق نیستی؟ اصالتا کوردی؟اشتباه اول رو دکتر کرده ک برای بچه ۴ ساله قرص نوشته اشتب ...

مادر شوهرم بخواطر این تیکه گل که الهی سر قبرش بزارن شوهرمو در کرد اونروز باهام خیلی دعوا کرد میدونم امروزم باباش پرش کرده خب چکار کنم منو بچرو میزان به لگد آخه بچه چهار ساله زدن داره بخواطر قرص؟

بچه چهار ساله وقتی بلد نیست قرص قورت بده چطوری میخواستی با ترس این کارو انجام بده بهتر بود داروشو دک ...

این خاک برسر نمی‌برد دکتر بزور منم بردش الآنم می‌گفت باید بخوره هر روز میگی ببر دکتر آخه بیچاره پسرم سینوزیت شدید داره درمان نشه بده دکتر گفت