2777
2789
عنوان

شمارو بقران قسم بیایید امی شوهرم میخواست بچمو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 25 پست
من نمی‌دونستم اینجوری می‌کنه بخدا میدونم پدر مادر وحشیش پرش کردن بد اخلاق با من بود اما با بچه نمیزا ...

عزیزم شوهرت خودش اخلاق نداره مرد اگر مرد باشه اخلاق بقیع روش تأثیر نداره درسته حرف و تربیت خیلی مهمه اما بستکی ب خود مرد هم داره

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خاک برسر نمی‌برد دکتر بزور منم بردش الآنم می‌گفت باید بخوره هر روز میگی ببر دکتر آخه بیچاره پسرم ...

خودت دوباره ببرش پیش دکتر  یه دارو جایگزین براش می‌نویسه پسر من هشت سالشه هنوز نمیتونه قرص بخوره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزم شوهرت خودش اخلاق نداره مرد اگر مرد باشه اخلاق بقیع روش تأثیر نداره درسته حرف و تربیت خیلی مهمه ...

عزیزم این دیونست همیشه اینجوریه بخدا اصلا به پرو پاش نمیپیچم که همچین نکنه ولی واقعا نمی‌دونستم بخواطر یه قرص بخدا کم مونده بود بکشتش بچرو

همیشه دعوا دارید

تقریبا دو ماهی بود دعوا نداشته بودیم اصلا امروزم دعوا نداشتیم اصلا خیلی هم خوب بودیم یهو اینجوری شد البته چند بار قبلش خواست شروع کنه دعوارو با من من محلش ندادم اصلا کاریش نداشتم اینجوری کرد با هامون 

تقریبا دو ماهی بود دعوا نداشته بودیم اصلا امروزم دعوا نداشتیم اصلا خیلی هم خوب بودیم یهو اینجوری شد ...

عزیزم چهار قول بخون فوت کن به نمک بریز زیره قالی چهار گوشش دعوا و کم می‌کنه هر چند وقت یه بار انجام بده باز

عزیزم چهار قول بخون فوت کن به نمک بریز زیره قالی چهار گوشش دعوا و کم می‌کنه هر چند وقت یه بار انجام ...

بخدا یهویی اینجوری دیونه شد بخدا اگه نمی گرفتم بچمو می‌کشت داشت بازور اب میریخت کتکش میزد اونم گریه لرز میکرد داد. میزد اسممو الهی بمیرم بچرو پرت میکرد رو زمین

عزیزم چهار قول بخون فوت کن به نمک بریز زیره قالی چهار گوشش دعوا و کم می‌کنه هر چند وقت یه بار انجام ...

بخدا یهویی اینجوری دیونه شد بخدا اگه نمی گرفتم بچمو می‌کشت داشت بازور اب میریخت کتکش میزد اونم گریه لرز میکرد داد. میزد اسممو الهی بمیرم بچرو پرت میکرد رو زمین