2777
2789
عنوان

این ادم برا ازدواج خوب بود یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 38 پست
خداروشکرکن ک بهم خورد این چ ادمی بوده دروغگو‌‌ هزارتا حرف زدههمه چیزشم مال باباش بوده حتما باباش نزد ...

والا اونشب باباش تو خواستگاری گفت هرررررچی داره پسرم از خودشه .باباش ادم محترمی بود .

کلی تعریف پسرشو کرد ...پسره هم چنتا خونه داشت و مطب و همه چی به اسم پدرش بود گفتن بخاطر مالیات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نع عزیزم اصلا تقصیر شما نیست..خدا راشکر که نخواست و نشد چی بود این خود شیفته

باور کن خیلی از رفتاراش و با چنتا مقاله روانشناسی که خوندم تطبیق دادم شبیه افراد خودشیفته ست .

دخترداییم هی میگه وضع مالیش توپ بود فلان ...میترسم ازین بهتر نیاد

خدا میدونه چه دروغای دیگه ای گفته ک ترسیده با این پیگیری پدرت رو بشه آبروش برهوقتی کسی انقدر عزت نفس ...

اخه من حس میکردم اینکه میگه خودم مالکم .منظورش این بوده که خودش و پدرش و یکی دونسته 

رفتار خانواده شما عاقلانه و درست بودپسره یه ریگی به کفشش بودهدروغ بزرگی هم بهت گفته بوده

اره اینو همه میییگن . ولی خیلی تو اون دوران باهام حرف زد صحبت کرد 'کلی برام گل اورد 'محبت کرد حامی بود

ازمن نصیحت ادمی که یه دروغ کوچیک بهت میگه به خصوص خاستگار بذار کنار یعنی کلاش‌ هسسن ش م بالاسعلت کنس ...

مرسی واقعا ...

اروم شدم با حرفاتون . واقعااااا یعنی ریگی به کفشش بود ؟ اخه اصصصصلا به خانوادش نمیخورد

اره اینو همه میییگن . ولی خیلی تو اون دوران باهام حرف زد صحبت کرد 'کلی برام گل اورد 'محبت کرد حامی ب ...

گل گرفتن و ابراز عشق کلامی نشان دهنده آدم حسابی بودن طرف مقابل نیست

پسرهایی هستن که اهل سوسول بازی نیست ولی واقعا مرد و مورد اعتماد هستن

خانواده ات لطف برزگی در حقت کردن 

از اول با هدف گول زدن اومده جلو، روراست نبوده باهاتون.فكر نميكردن شما همون اول سند مدرک چيزى رو ازشو ...

اما ممکنه اونم بگه ما خیلی بی فرهنگیم و فلان .....

به فکر پول و مالیم که سند خواستیم ببینیم

عزیزم اتفاقا تو خیلی عاقل بودی و اجازه تو دادی دست پدرت نه مثل من که همه چیو واسه مالش دروغ گفت و نذ ...

مرررسی عزیزم و اتفاقا من فک کردم موقعیت خوب منو خراب کردن خانوادم ... 

ولی در کل این ادم با همه چی تقریبا کنار اومد ولی تا گفتم مامانم راضی نیست رفت 'و من خودمو مقصر دونستم

گل گرفتن و ابراز عشق کلامی نشان دهنده آدم حسابی بودن طرف مقابل نیستپسرهایی هستن که اهل سوسول بازی نی ...

ایشووووونم خیلی ادعا داشت درمورد اداب اجتماعی و کلاس و فلان ....

هی ام میگفت به منننن گیر میدید ؟ اووووونم من ؟ 

یک ذره خاکی بودن تو وجودش نبود حداقل برا وقتیکه میخواد یه دختر از خانواده بگیره 

اما ممکنه اونم بگه ما خیلی بی فرهنگیم و فلان .....به فکر پول و مالیم که سند خواستیم ببینیم

اصلا همچین فکری نکن 

ببین منم از خیلی جهات از شوهرم سرترم 

از پول و فرهنگ و تحصیلات چهره و .....

آنقدر دست پایین گرفتم ، الان شوهر من یه جوری رفتار می‌کنه انگار من کلفت در خونشون بودم 

بزار بگه به فکر پول بودی، بزار بگه بی فرهنگی، اصلا ندیده و نداشته ای ، اگر ریگی به کفشش نبود این برخورد رو نمی‌کرد