2777
2789
عنوان

این ادم برا ازدواج خوب بود یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 38 پست
اصلا همچین فکری نکن ببین منم از خیلی جهات از شوهرم سرترم از پول و فرهنگ و تحصیلات چهره و .....آنقدر ...

بعدم فک کردم خانوادم خاستگارمو پروندن و کلی ناراحت شدم .

این اقا خودش خیلی سخت گیر بود و تا همینجا ام اومده بود منو ایده ال دیده بود 

اصلا همچین فکری نکن ببین منم از خیلی جهات از شوهرم سرترم از پول و فرهنگ و تحصیلات چهره و .....آنقدر ...

اره واقعا منم بخدا چیزی کم ندارم ... 

اما این ادم صبر نکرد و حتی هی میگفت دست خالی اومدین فلان . من ارزش گزاشتم و.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرفهای آدم دروغگو توجه نکن اون حرف میزنه که واقعیت رو بپوشونه

ممنونم از راهنماییت ... مرسی 

تنها فکری که میکنم اینه که خیلی ادم خوبی بود 'وضعیت مالیش خوب بود و ..... خانوادشم واقعا محترم بودن خیلی ذوقمو کردن .

انگار تاحالا خاستگاری نرفته بود .تک پسر بود کلا و یه خواهر کم توان داشت ....

من نمیدونم چرا دلم براشون میسوزه

ممنونم از راهنماییت ... مرسی تنها فکری که میکنم اینه که خیلی ادم خوبی بود 'وضعیت مالیش خوب بود و .. ...

عزیزم تمام این فکرها سراغت میاد چون نمیدونی درست چیه و همیشه واسه همه همین بوده 

بسپار به خدا 

من دو دفعه خدا نشونم داد ، خودم نشونه ها رو توجه نکردم 

الان دارم پس میدم 

حتما خیرت تو نشدنش بوده 

عزیزم تمام این فکرها سراغت میاد چون نمیدونی درست چیه و همیشه واسه همه همین بوده بسپار به خدا من دو د ...

ممنونم ازت .... واقعا اینا نشونه بود ؟ 

لطفا دعام کن یه ازدواج عالی داشته باشم .

از خدا‌میخوام شمااهم هر مشکلی تو زندگیت هست حل بشه .

ممنونم ازت .... واقعا اینا نشونه بود ؟ لطفا دعام کن یه ازدواج عالی داشته باشم .از خدا‌میخوام شمااهم ...

آن شاالله عزیزم 

ممنونم ازت 

حتما 

هیچوقت عجله نکن و چشمتو رو واقعیت ها نبند 

بعد از ازدواج خیلی چیزها تغییر می‌کنه 

من شوهرم عوض شد ، البته همین بود نشون نداد ، فقط تو عقدم عصبی بودنشو نشون داد که اونم بخاطر شرایطم نمی‌تونستم طلاق بگیرم 

آن شاالله عزیزم ممنونم ازت حتما هیچوقت عجله نکن و چشمتو رو واقعیت ها نبند بعد از ازدواج خیلی چیزها ت ...

ممنونم ...

ایشونم عجله داشت ... و اینکه چند باری هی جمله ی " کی گفته ادمارو تو عصبانیت باید شناخت"  رو تکرار میکزد ...

یبارم از دهنش پریدکه درسته من زودجوشم ولی چیزی تو دلم نیست ....