2777
2789

برام جالبه 

توی تاپیک پربازدید حقوق ۸۰ میلیونی ناچیزه 

بعد تقریبا یک چهارم ملت با حقوق کارگری زندگی میکنن حتی توی شهر تهران 

نهایتا اون کارگر خیلی زرنگ باشه با اضافه کاری و اگر فنی کار باشه بیرون هم کار کنه ۴۰ ۵۰ هم نمیشه باز 

دارن زندگی عادی می‌کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۰ ۴۰ تومن باشه ایست قلبی میکنم 😂😂 ی پسره ۲۶ ۲۷ ساله که واسه من بیاد این حقوقش باشه با سر میگم بله

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نمیدونم کجاها زندگی می‌کنید ولی باور کنید حقوق ۸۰ میلیونی کم نیست 

قصه تعریف نکنید 

توی تهران اگر خونه از خودت باشه به نظرم ارزون ترین شهر هست 

فقط هزینه مسکن زیاده 

از یه پسر نهایت ۳۰ ساله هم توقع حقوق ۵۰ میلیونی نداشته باشید وقتی تنها هنر خودتون تا ساعت ۱۲ خوابیدنه

باور کن دیگه ۸۰ تومن حقوق نجومی نیست ، با احترام به همه اقشار ولی نظر من اینه اونی که با حقوق کارمندی زندگی میکنع باید بپذیره که زیر خط فقره ، مشکل مردم ما اینه که فک مقکنن زنده موندن یعنی زندگی کردن ، اونی ک حقوقش بالاتره هزینه هاشم بالاتره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند