2777
2789
عنوان

ابوالفضل پور عرب

145 بازدید | 11 پست

رو ابوالفضل پور عرب کراش زدم بدجور رو جوونی هاش البته سنم به دوره ای که فیلماش تو گیشه بود نمیخوره. اما میخوام بیایید کسایی که اون سال ها دبیرستانی بودن خاطراتشون رو بگن چون مامانمم که دهه 50 بود میگفت زمان دبیرستان سال های 70 همه روش کراش بودن. بیایید بگید تروخدا 

من ابوالفضل پور عرب و با فریبرز عرب نیا همش اشتباه میگیرم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همه میگن بعد عروس

اونوقتا توفیلمای درام اجتماعی پورعرب فیلمای اکشن جمشید هاشم پور و اکبرعبدی وخمسه ستاره بودند مردم اونموقع باسینمازندگی میکردند برای دیدن خیلی از فیلما صفای طولانی بسته میشد

چه فیلم هایی ازش دیدید که قشنگ بوده معرفی کنید؟

همین عروس محشر بود غریبانه دستهای آلوده تو فیلم مردی شبیه باران خیلی خوب بازی کردفکر کنم سیمرغم گرفت یه سریالی هم بود کارگردانش سیروس مقدم اسمش درست یادم نیست  مسافر یا همسفر بازیگراش ابولفضل پورعرب آنا نعمتی و پانته آ بهرام بود اونم زمان پخشش ترکوند