یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دستام میلرزید حالم بد شد اون که برنداشت کلی شوهرم دری وری گفت توقع داره تو کار خونه کمک نکنه آخر شب ...
منم شوهرم زود عصبانی میشه کاری میکنه اگه کسی دیگه بود به من میگه اینم شوهر تو داری ....مسافرت جای بریم خیلی خوبه پایه س ولی عصبی میشی میزنه میره منو رها میکنه ولی از دور منو نگاه میکنه منم یه مقدار مدارادمیکنم تا عقلش بیاد سرجاش .بعد پشیمون میشه.مردا اکثرا اونای که زود جوش ن شروع میکنن به فحش دادن شاید صدنا خوبی داشته بلشن ولی گاو نه من شیرده ان.شما سعی کن می ببینی عصبی یه مقدار کنترل کن
من هستم یه مقدار خسته شدی اروم باش بمون سر خونه زندگیت به این اوت و اون زنگ بزنی کارت درس میشه بلکه بدتر میشه خونه پدرت بری که چی بشه حالا قدیم خیانت کرده معنی نداره همیشع کنه انقدر به یادش نیارید.بزار با محبت به سمتت بیاد حالا یه شب رفته قم اشکالی نداره .با زبان خوش ما از لونه میشه اورد بیرون چه برسه انسان