2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردیم جلوی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 78 پست
توروخدا آرومم کنید شوهرم مثل دیونه ها شده بود حالم خیلی بده

گل من دعواست دیگه بین زن و شوهر پیش میاد به قول قدیمیا نمک زندگیه

بزرگش نکن به خواهرشوهر هم زنگ نزن میشه چماق سرت بعدا به همسرت هم فعلا زنگ نزن 

به صلاح خودت یه کاری بکن حال تون خوب بشه 

مشکل اقتصادی هم همه دارن همسر من دو جا کار میکنه باز نمیرسه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستام میلرزید حالم بد شد اون که برنداشت کلی شوهرم دری وری گفت توقع داره تو کار خونه کمک نکنه آخر شب ...

منم شوهرم زود عصبانی میشه کاری میکنه اگه کسی دیگه بود  به من میگه اینم شوهر تو داری ‌....مسافرت جای بریم خیلی خوبه پایه س ولی عصبی میشی میزنه میره منو رها میکنه ولی از دور منو نگاه میکنه منم یه مقدار مدارادمیکنم تا عقلش بیاد سرجاش .بعد پشیمون میشه.مردا اکثرا اونای که زود جوش ن شروع میکنن به فحش دادن شاید صدنا خوبی داشته بلشن ولی گاو نه من شیرده ان.شما سعی کن می ببینی عصبی یه مقدار کنترل کن

چقدر بدشانس ام من اینجا هم کسی نیست

گل من معلومه عجولی صبر کن داریم مینویسیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گل من دعواست دیگه بین زن و شوهر پیش میاد به قول قدیمیا نمک زندگیهبزرگش نکن به خواهرشوهر هم زنگ نزن م ...

مشکل من مشکل اقتصادی نیست میگم کار نیست میگی پول ندارم برو اسنپ می‌خوابه 

بره سر کار پول کم بیاره آدم دلش میسوزه ولی این متاسفانه 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
مشکل من مشکل اقتصادی نیست میگم کار نیست میگی پول ندارم برو اسنپ می‌خوابه بره سر کار پول کم بیاره آدم ...

دیگه اخلاقش اینه 

با بزرگترش حرف بزن نصیحتش کنن کسی که ازش حرف میشنوه

یه دقیقه سکوت کن 

همش میخای به این و اون زنگ بزنی

میخای همه رو خبردار کنی

فعلا خونه ای برا بچه ها شام درست کن بیخیال شوهرت شو فعلا 

بزار آروم بشید

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
ما هم‌چند روز پیش یه دعوای بد جلو بچه داشتیم یه سیلی بهش زدم خیلی حالم بد بود تا چند روز

قشنگم از من بتو نصیحت تو اوج عصبانیتم دستت رو روی همسرت بلند نکن

مردها هرگز فراموش نمیکنن

امیدوارم زندگیت همیشه غرق ارامش باشه

منم شوهرم زود عصبانی میشه کاری میکنه اگه کسی دیگه بود به من میگه اینم شوهر تو داری ‌....مسافرت جای ...

الان چیکار کنم حالم بده به کینه ای هم هست تا نگی که خوردم ولی نمیکنه 

زنگ بزنم بهش 

از اونورم میترسم حالمو بگیره چقدر بدبختم 

-خدا
چقدر بدشانس ام من اینجا هم کسی نیست

من هستم یه مقدار خسته شدی اروم باش بمون سر خونه زندگیت به این اوت و اون زنگ بزنی کارت درس میشه بلکه بدتر میشه خونه پدرت بری که چی بشه حالا قدیم خیانت کرده معنی نداره همیشع کنه انقدر به یادش نیارید.بزار با محبت به سمتت بیاد حالا یه شب رفته قم اشکالی نداره  .با زبان خوش ما از لونه میشه اورد بیرون چه برسه انسان 

دیگه اخلاقش اینه با بزرگترش حرف بزن نصیحتش کنن کسی که ازش حرف میشنوه

بزرگتر نداره 

پدر و مادرش فوت کردند 

یکی از خواهراش هم سن کنه عاقله غقط

-خدا

یه چیز دیگه هم از من بشنو عزیزم وقتی مردت عصبانیه سکوت کن میشه اونجا رو ترک کن برو تو اتاق برو حیاط مشغول کار بشو 

بزار آروم بشه بعد ازش گله کن 

اینکه یکی اون بگه دو تا شما کار بدتر میشه

من هستم یه مقدار خسته شدی اروم باش بمون سر خونه زندگیت به این اوت و اون زنگ بزنی کارت درس میشه بلکه ...

به خودش زنگ بزنم ؟ 

-خدا
الان چیکار کنم حالم بده به کینه ای هم هست تا نگی که خوردم ولی نمیکنه زنگ بزنم بهش از اونورم میترسم ح ...

نه بابا الان خونه ت بمون خودش میاد خونه .بزار اروم بشه زنگ نزنیا.تو عصبانیت حلوا خیرات نمیکنن یه چی میگن یه چی میشنوی شما به دل نگیر.به دل هم بسازید یه مقدار محبت کن مطمئن شوهر شما به دلت راه میاد.

بزرگتر نداره پدر و مادرش فوت کردند یکی از خواهراش هم سن کنه عاقله غقط

همون بگو نصیحتش کنه

بزرگتر تنها پدر مادر نیست 

عمو دایی خاله یکی که حرفش برو داره