2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردیم جلوی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 78 پست
الان چیکار کنم حالم بده به کینه ای هم هست تا نگی که خوردم ولی نمیکنه زنگ بزنم بهش از اونورم میترسم ح ...

ببین سینما نرفتید میرفتین یه پارکی 2تا بستنی برای بچه هات میگرفتی بعدش میرفتین خونه اینا رو ی بچه ها تاثیر زیادی میزاره ولی شوهرت اینجوریه نه باهاش لج کن نه ادم حسابش کن رفتارت معمولی کن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
موقع مریضیش خیلی داغون بود بعد فوتش آروم شد ولی این یکی دو روزه بدجوری تو فشار مالی هست ولی باید فحش ...

چندساله داری با یه مرد زندگی. میکنی چطور هنوز مزدا رو نشناختی شوهرمن دوسمداره همیشه ابراز علاقه میکنه ولی وقتی ناراحته وقتی به مشکل بی پولی میخوره بی اعصابو بی حوصله افسرده میشه عین یه مجسمه میشه هرچقد این مشکل طولانی باشه شوهرم همینجوریه شوهرم چندسال عزیز از دست داده تا الان حتی 1بار حتی 1بار اسمش به زبون نیاورده مردا میریزن توخودشون خیلی کم پیدا میشن ناراحتیشون بروز بدن شوهرت تحت فشاره مستاجر با2تا بچه گرونی تورم اون از فکرو خیال له شده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین سینما نرفتید میرفتین یه پارکی 2تا بستنی برای بچه هات میگرفتی بعدش میرفتین خونه اینا رو ی بچه ها ...

گفتن بچه ها ولی قبول نکرد

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
چندساله داری با یه مرد زندگی. میکنی چطور هنوز مزدا رو نشناختی شوهرمن دوسمداره همیشه ابراز علاقه میکن ...

راست میگی 

ولی تحملش سخته یاد کارای قبلیش و بیفکریاش میوفتم ازش بدم میاد

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا