2777
2789
عنوان

بادی بالانس ،بیایی دوستان

3652 بازدید | 9 پست

دوستان کیا بادی بالانس کار کردن ،چقدر تو فرم دهی تاثیر داره ؟؟؟؟

آیا باعث باریک شدن کمر و تخت شدن شکم هم میشه؟؟؟؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

من کار کردم.بیشتر رو روح وروان تاثیر داره .حد فاصل یوگا وپیلاتس

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كار با دستگاهه يعني

پيلاتس كه كار با تسمه س

اين چجوريه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
منم ميخوام بدونم اصن چه جوريه كار با دستگاهه؟

نه عزیزم  دوستم گفت ترکیبی از پیلاتس ویوگا

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

یعنی تاثیری رو اندام نداره،کمرو باریک نمیکنه

كار با دستگاهه يعني پيلاتس كه كار با تسمه س اين چجوريه

پیلاتس با تسمه نیست.حرکات کششی وقدرتیه.اون trxهس.بادی بالانس مثل یوگا میمونه حرکاتش .ولی فعالتر با موسیقی مدیتیشن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
یعنی تاثیری رو اندام نداره،کمرو باریک نمیکنه

نه زیاد.بیشتر حس آرامش میده.من خوشم میومد.بعد ساعتش تغییر کرد نتونستم برم

سلام من ۶ سال هفته ای ۳ روز بادی بالانس کار میکنم وواقعا بدنم فرم گرفته

در کل هر ورزشی که میخای انجام بدی باید در طولانی مدت سنگین تر شه وگرنه بدن عادت میکنه و نتیجه ای که میخای نمیگیری

واینکه بادی بالانس ورزشی که روی عضلات عمقی بدنم تاثیر داره