اگه ازدواجتون نه عاشقانه باشه نه عاقلانه ادامه میدین؟ شوهرتو دوس نداشته باشی از طرف هر دو خانواده ارتباطتتون قطع باشه خسیس باشه بددهن و بداخلاق باشه سنش خیلی بیشتر باشه چاق باشه شغل ثابت نداشته باشه ولی خودت کارمند دولت باشی چشمش دنبال پول تو باشه اهل دود و دم باشه و... باهاش میمونین؟ حتی اگه خودتون توان مالی داشته باشین که بتونین با بچتون مستقل زندگی کنین؟
حیف عزیزم 😔بکش بیرون هر چی زودتر بهتر بخدا این توصیفات که کردی من فقط خوندم در حد بالا آوردن حالم ب ...
ما یا قهریم یا باهاش دعوا دارم چند بارم بدنم کبود و زخمی شده بیرون هم نمیدونن چه خبره میگن زندگیتو بکن اینم انقد خسیسه از ترس مهریه همه اموالشو انتقال داده فقط خدا کمکم کرده تا بتونم ی جا کارم درست بشه و الان شاغلم بلکه بتونم با پولای خودم برم جدا زندگی کنم چون خانوادم کمکم نمیکنن
نه ۵ ساله ادامه دادم با همین شرایطاز بس خودش هیزه به منم شکاکه نمیذاره برم سرکاربا مدرک دکتری بیکار ...
شوهر منم همینجوره زیاد میومد ادارمون رفتار بد میکرد باهمکارا مرد بهشون شک داشت ابروریزی راه انداخته بود تا الان اروم شده عوضی میگه یا پولاتو خرج کن یا بشین تو خونه برام بچه بزرگ کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.