2777
2789

لطفا بگید خواهش میکنم 

من ۲۲ خرداد باید پری میشدم که نشدم ،سه روز بعدش بیبی زدم که منتظر نموندم ببینمش رفتم و برگشتم هاله انداخته بود به فاصله سه ساعت 

دقیقا یک هفته بعد موعد پریودم رفتم سونو و گفت که داخل رحم چیزی نیست و فقط دیواره ی رحم ضخیم شده که هم احتمال داره باردار باشی هم احتمال داره ریزش کنه ،همون خونریزی 

الان دقیقا یک هفته از سونو میگذره هیچ خونریزی نداشتم حتی لکه 

و از دیروز خیلی کم نوک سینم درد میکنه ،گاهی وقتا هم زیر دلم خیلی خفیف درد میکنه 

احتمال داره باردار باشم،  

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باردار بودی بابد ساک حاملگی یا کیسه زرده دیده میشد چون عقب انداخته بودی درسته؟؟؟

اره ،ولی گفت احتمالا زود اومدی 

ولی خب اصلا لکه بینی و اینا ندارم ,میگم ممکنه بعد سونو کم کم تشکیل شده باشه ساک بارداری 

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بیبی بزن باز

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

اره ،ولی گفت احتمالا زود اومدی ولی خب اصلا لکه بینی و اینا ندارم ,میگم ممکنه بعد سونو کم کم تشکیل شد ...

سونو واژینال بودی؟؟ اخه اصلا امکان نداره عقب بندازه ادم و چیزی دبده نشه حتی کیسه زرده 

بتا میدادی ندادی؟؟؟

راستی اینم بگم بعد یه هفته تاخیر آز دادم بتام ۲۷ شد 

که گفت مشکوکه

سونو واژینال بودی؟؟ اخه اصلا امکان نداره عقب بندازه ادم و چیزی دبده نشه حتی کیسه زرده بتا میدادی ندا ...

اره  واژینال بود 

خودمم اینو میگم،یعنی مشکل دیگه ای دارم

پس چرا هیچ علائمی ندارم ،ممکن مشکلی داشته باشم حتی بدون لکه بینی و این چیزا 

بیبی بزن باز

انقد زدم دیگه واقعا خسته شدم ،اونم با این گرونی 

میخام یه ماه وایسم ببینم تهش چی میشه 😂🤦‍♀️

انقد زدم دیگه واقعا خسته شدم ،اونم با این گرونی میخام یه ماه وایسم ببینم تهش چی میشه 😂🤦‍♀️

ازمایش خون

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

ازمایش خون

دآدم بعد یه هفته تاخیر بتام  ۲۷ شد 

نه میشه گفت منفی نه میشه گفت مثبت🤦‍♀️🤦‍♀️😭

من زیاد اطلاعات ندارم عزیزم ولی نشونه هات شبیه پریوده حس میکنم باردار نیستی برا استرس جنگ تاریخت عقب ...

نه اصلا امکان نداشت عقب بندازم، جنگم اصلا ندیدیم نه شنیدیم کلا روستاییم منظورم اینه استرس نگرفتم بخاطرش 

احتمال داره از چیز دیگه ای عقب بیفته