شب اول محرمه نذر علی اصغر کن الهی که تو این ماه خدا یه علی اصغر میذاره تو دامنت به دلم افتاد برات ع ...
مرسی دختر مهربون😭
پنج سالهه هر سال محرم التماس امام حسین میکنم پنج ساله گریه میکنم زجه میزنم ولی انگار منو نمیبینن😔 دلم گرفته ار همچی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی دختر مهربون😭پنج سالهه هر سال محرم التماس امام حسین میکنم پنج ساله گریه میکنم زجه میزنم ولی انگ ...
میفهمم چی میگی عزیزدلم تو ازشون بخواه ولی اگه نمیشه ام دلتو چرکین نکنی خدایی نکرده گاهی صلاح خدا اینجوریه درکش برامون سخته ولی باورکن برامون بد نمیخواد انشالا هرچی صلاح و مصلحته همون بشه
من عقدم خوب خیلیی ببخشید اخرین بار راب ... آذر یا آبان پارسال بود بعد اون من منظم پریود میشدم هم نمی ...
دیگه کار از کار گذشته باشه به پدر بچه بگو و مبارک باشه برین سر خونه و زندگیتون
نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم، که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم* در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین* همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود* چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان* همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود* کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما* به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*
میفهمم چی میگی عزیزدلم تو ازشون بخواه ولی اگه نمیشه ام دلتو چرکین نکنی خدایی نکرده گاهی صلاح خدا این ...
😭😭😭
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
مرسی دختر مهربون😭پنج سالهه هر سال محرم التماس امام حسین میکنم پنج ساله گریه میکنم زجه میزنم ولی انگ ...
روز سوّم محرم روزى است که حضرت یوسف علیه السلام از زندان بیرون شده هرکه آن روز را روزه دارد آسان فرماید حق تعالى بر او کارهاى مشکل را و برطرف کند از او اندوه را و در روایت نبوى صلی الله علیه و آله است که دعایش مستجاب شود .
روز سوّم محرم روزى است که حضرت یوسف علیه السلام از زندان بیرون شده هرکه آن روز را روزه دارد آسان فرم ...
مرسی عزیرم ولی امروز موعدمه تا شب پریود میشم😔
شاید شوهرتون ضعیف باشه اسپرم . خواهرم هفت سال باردار نشد شوهرشو برد ازمایش داد گفتن ضعیفه باید عمل بشه عمل کرد خودشم دکترا رفت تنبلی تخمدان داشت. و چند ماهی اقدام کرد خداروشکر باردار شد
شاید شوهرتون ضعیف باشه اسپرم . خواهرم هفت سال باردار نشد شوهرشو برد ازمایش داد گفتن ضعیفه باید عمل ب ...
شوهرمم سالمه