2777
2789
مرسی دختر مهربون😭پنج سالهه هر سال محرم التماس امام حسین میکنم پنج ساله گریه میکنم زجه میزنم ولی انگ ...

من همسایمون روضه علی اصغر داره برم بند سبز میبندم گهواره ای که میزارن . انشاالله دامنت سبز میشه مامانم تو همین روضه واسه دختر خالم و عمم دعا کرد شیرم نذر کرد بار دار شدن هر دو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی ب حق همین روزای پربرکت خدا دامنتو سبز کنه. هرشب رفتم هیئت حتما دعات میکنم عزیزدلم

مرسی عزیزدلم 

انشالله به حاجت دلت برسی❤️😍

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

من همسایمون روضه علی اصغر داره برم بند سبز میبندم گهواره ای که میزارن . انشاالله دامنت سبز میشه ماما ...

مرسی عزیزدلم😔

میشه برای منم نذر کنی درسته دورم ولی اگه حاجت بگیرم هزینه اش  رو بهتون میدم زحمتش گردن شما باشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!