2777
2789

من الان همچین حسی دارم

من یه مدته همش خونم. همش درگیر درس و امتحان بودم. هنوزم دوتا امتحانم مونده که تاریخ ندادن بهمون.

واقعا دلم گرفته. خسته روحی ام.

به دوستم میگم بریم بیرون میگه بزار بعد محرم😐

عملا یکماه دیگه

چون دور خودش شلوغه با فامیل و مراسم و هیئت و اینا.

یعنی یه دوستی ندارم باهام بیاد بیرون

اونایی هم که هستن همه فکر برنامه های خودشونن و عملا تو زندگی شون دوستا جایگاهی ندارن.

خانواده هم که به طبع خسته ان همه. از سرکار میان

خودمم بیکار نیستم. ولی واقعا نیاز دارم برم بیرون یکم حال و هوام عوض شه. کارامم اغلب پشت سیستمیه.

عملا نه فامیل زیاد به درد میخوره نه دوستای زیاد

چون موقعی که نیاز داری نیستن

نمیدونم چکار کنم حالم خوب میشه

انگار درونم پر خشم و ناراحتی سرکوب شدس

مثلا میخوام از تابستونم واسه کسب مهارت و حال خوب استفاده کنم🫠🫠

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تادلت بخواد

من اغلب همینم🫠

حس میکنم به قدری آدما بی عاطفه و منفعت طلب شدن که دیگه بقیه براشون جایگاهی ندارن

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
هیچی تنهایی نمیشه ارامش خالص 😂

اون که اره

ولی انسان موجود اجتماعی هست. من خودمم تنهایی رو دوست دارم ولی این رفتارا رو نمیتونم تحمل کنم🫠🫠

آره شده ولی خانواده برام جبران میکنن

خودمم خیلی تلاش می‌کنم حسه رو از بین ببرم یا کمرنگش کنم

با کتاب/فیلم/آموزش/آشپزی/هنر/موزیک پر کن اون اوقات رو

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت

من تو شلوغی هام تنها بودمقسمت اخر چرا سرکوب شده؟

ریختم تو خودم به رو نیاوردم

خیلی پیش اومده عمیقا از دست کسی ناراحت شدم ولی به روش نیاوردم و عادی برخورد کردم

سلامچطوری؟چه خبر؟چه خبر از اون کراش نچسبت؟

سلام قربونت تو خوبی؟

خبری ازش نیست. انقدرم سر پروژه حرصم داد تا کار کنه که نگو. یه گروه ۵ نفره بودیم مثلا ولی اغلب کارا رو دوش خودم افتاد.

واقعا حوصله پسر جماعتو ندارم

اگر یادت باشه گفتم یکی از همکلاسی هامم بهم پیشنهاد دوستی داده بود؟ ردش کردم محترمانه ولی ارتباطشو همچنان در حد همکلاسی باهام حفظ کرده. روانیم کرده از بس اینستا پیام میده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

انگار نا امید نشده کلا