2777
2789
عنوان

تا حالا شده حس کنید خیلی تنهایید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 41 پست
یه غلطی کردم خودم بهش ریکوئست دادممیخواستم ببینم همین قدر که بچه مثبته تو حضوری، یه وجه دیگم داره یا ...

اگه مثل اون یکی نکبت و چندش نیست خب بهش فکر کن😭😂

بنده خدا میخواد انقدر اصرار کنه که جواب بگیره

وای بنده خدااین منم وقتی به کراشم پیام میدادم و اون در کوتاه ترین جمله ممکن جواب میداد

😂😂😂

نه دیگه خیلی کوتاه

چون دوساله میشناسمش دیگه ولی خب ببینم زیاده روی میکنه کوتاه میکنم پیامم رو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثل اون یکی نکبت و چندش نیست خب بهش فکر کن😭😂بنده خدا میخواد انقدر اصرار کنه که جواب بگیره

چهره و قدش تایپم نیست🤧

ولی بیشتر حس میکنم بالغ نیست.

آی نید کوه تستسترون😔😂 که متاسفانه در نسل الان تحلیل رفته

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
😂😂😂نه دیگه خیلی کوتاهچون دوساله میشناسمش دیگه ولی خب ببینم زیاده روی میکنه کوتاه میکنم پیامم رو

وای کراش من فقط با بله و خیر جواب میداد

خدا بزنه تو کمرش 

هیچوقت نمیبخشممش😂

وای کراش من فقط با بله و خیر جواب میدادخدا بزنه تو کمرش هیچوقت نمیبخشممش😂

این عوضی بوده😭😂

چهره و قدش تایپم نیست🤧ولی بیشتر حس میکنم بالغ نیست.آی نید کوه تستسترون😔😂 که متاسفانه در نسل الان ...

وای 

حالا نه اینکه اون کراشت خیلی تستوسترون بود😂

حالا بذار من یه چیزی برات تعریف کنم

نمیدونم قبلا گفتم یا نه

کراش سابقم یه رفیق فرفری داشت که من دیده بودمش

بعد از اینکه دیگه خودش کراشم نبود من همینطوری حوصلم سر رفته بود پیگیر پسر فرفریه شدم

الکی الکی انقدر پیگیر شدم تا کراش زدم روش

منی که مامانم گردنمو میزنه اگه بدونه اینستا نصب کردم، اینشتا نصب کردم که به فرفریه ریکوئست یدم

حالا برای اینکه ریکوئستمو قبول کنه مجبور شدم به همون کراش سابقمم ریکوئست بدم که فالوور مشترک داشته باشیم😂😑😂

وای حالا نه اینکه اون کراشت خیلی تستوسترون بود😂حالا بذار من یه چیزی برات تعریف کنمنمیدونم قبلا گفتم ...

😂😂😂

منم به یه خفتی اینستا قبل عید نصب کردم.

خب ببین

دقیقا منو دوستم گفتیم من ریکوئست میدم. تو یه مدت بعد من بده. منو قبول کرد ولی دوستمو نه😂 تازه دوستمم میشناسه و سلام و علیک دارن

اصلا قبلش فکر میکردم دوست منو دوست داره😂😂😂

😂😂😂منم به یه خفتی اینستا قبل عید نصب کردم.خب ببیندقیقا منو دوستم گفتیم من ریکوئست میدم. تو یه مدت ...

من که اصلا پیش مامانم رو نکردم

وای چه پسر خوبیه😂معلومه هَوَل نیستتتت

بنره خدا دلم براش سوخت😂

من که اصلا پیش مامانم رو نکردموای چه پسر خوبیه😂معلومه هَوَل نیستتتتبنره خدا دلم براش سوخت😂

من چاره نداشتممم

بهم ریکوئستم داد ولی قبول نکردم😂😂😂 گفتم شر میشه

هول نه نیست😂

من چاره نداشتمممبهم ریکوئستم داد ولی قبول نکردم😂😂😂 گفتم شر میشههول نه نیست😂

متاسفانه زندگی واسمون ریده

اونی که میخوایم مارو نمیخواد

اونی که نمیخوایم مارو میخواد

فاک

متاسفانه زندگی واسمون ریدهاونی که میخوایم مارو نمیخواداونی که نمیخوایم مارو میخوادفاک

حق تا کره مریخ