2777
2789
عنوان

تا حالا شده حس کنید خیلی تنهایید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 41 پست
دقیقا این احساس تنهایی که میگی رو درک میکنممن حتی خانواده درست و دوسک درستم ندارمخودمم و خودم

🥲🥲🥲

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هیچی خوشحالم نمیکنه گاهی وقتا حوصله آدمارو ندارم و تنهایی رو ترجیح میدم

حققق

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

زیاد احساس تنهایی کردم تو زندگیم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اره زیاد حس میکنم تنهام پایین خیلی وقته رفته کسیم نیست مثه اون یکم پای حرفام بشینه حالم بدجور گرفته است رفیقام همه که رفتن پی کار خودشون هیچکدوم جواب نمی‌دن هییی

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

می بینی هممون این حس تنهایی رو داریم پس خودتو ناراحت نکن. فک نکن فقط تو دچارشی. 

چرا تنها نمیری بیرون؟ برو قدم بزن آدم هه رو نگاه کن، یه بستنی بخور  اگه موقعیت جور بود حتی با غریبه ها هم کلام شو ... بعد برگرد خونه. حتما نیست که کسی باشه

سلام قربونت تو خوبی؟خبری ازش نیست. انقدرم سر پروژه حرصم داد تا کار کنه که نگو. یه گروه ۵ نفره بودیم ...

اره یادمه

حتما مجنونش کردی دیگه😅❤️

بخدا همین خوشبختت میکنه

نه اون نکبت نچسب

اره یادمهحتما مجنونش کردی دیگه😅❤️بخدا همین خوشبختت میکنهنه اون نکبت نچسب

جفت شون ولم کنن راحت شم😵‍💫😂

پسر خیلی خوبیه ولی اصلا تایپم نیست متاسفانه. ولی خب چون زیاد کمکم کرده احترام شو نگه داشتم جواب میدم.

ولی در تمامممم پلتفرما پیام میده

هی هم کش میده حرفو حتی شده چرت و پرت بگه ولی نمیخواد مکالمه رو قطع کنه🗿

اره یادمهحتما مجنونش کردی دیگه😅❤️بخدا همین خوشبختت میکنهنه اون نکبت نچسب

یه غلطی کردم خودم بهش ریکوئست دادم

میخواستم ببینم همین قدر که بچه مثبته تو حضوری، یه وجه دیگم داره یا نه

ریکوئست دوستمم جواب نداده🙄 فقط منو باز کرده

الان دارم تقاص همونو میدم🗿🗿

دیروز پیام داده بود حالمو بپرسه. کچلم کرد

جفت شون ولم کنن راحت شم😵‍💫😂پسر خیلی خوبیه ولی اصلا تایپم نیست متاسفانه. ولی خب چون زیاد کمکم کرده ...

وای بنده خدا

این منم وقتی به کراشم پیام میدادم و اون در کوتاه ترین جمله ممکن جواب میداد