2777
2789

خیلی خستم پسرم خیلی ناسازگاره خیلی بلند حرف میزنه زود عصبانی میشه همه دیونه میکنه همیشه در حال گریه است دنبال بهانه برای دعوا،تو بازی همیشه میخواد خودش اول بشع کلا تو یه جمع باشه همه دیوونه میشن راستی فوق العااااااااادع عجوله وبی حوصله سه.بنظرتون اینا علایم بیش فعالیه؟ب شدت عاشق تی وی و…البته من زیاد نمیذارم بشینه.

بچه ها میشه این تاپیکمو گزارش بزنید؟🥹🦋 زدید لایک کنین صلوات بفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16399353/و-شما-چه-میدانید

𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمالش هست باید برید پیش پزشک مغز و اعصاب تست بگیرن یه کلاس ورزشی هم ثبت نامش کنید ک انرژیش تخلیه بشه ترجیحا رزمی نباشه اگر فکر میکنید یمقدار عجوله و هیجانی عمل میکنه چون ممکنه زمینه ای برای رفتار های پرخاشگرانه باشه

ایشالا ک خیره

پسر من انقد انرژی و هیجانش بالاست که خیلیا به من گفتن بیش فعاله. ولی من میدونم که نیست

اخه تشخیص بیش فعالی اینجوری نیست که هر کی از راه رسید بتونه بگه بچت بیش فعاله

میتونی ببریش روانشناس

ولی در کل پسرا همشون انرژیشون خیلی بالاست

سعی کن نذاری بیکار بمونه

کلاس ورزش بفرستش بره، مخصوصا شنا خیلی ارامش بخشه و باعث تخلیه انرژی میشه

عزیزم احتمالش هست باید برید پیش پزشک مغز و اعصاب تست بگیرن یه کلاس ورزشی هم ثبت نامش کنید ک انرژیش ت ...

من همیشه بردمش روانشناس وبهم گفتن هیجان بالا ولی نمیدونم واقعا تحملش سخت شده برام😭

مشکلم اینه نمیتونه بیکار باشه

خب میگم که نذار بیکار بمونه

ورزش و فعالیت بدنی رو جدی بگیر

خاک بازی و گل بازی هم خیلی خوبه

کنارش دمنوش های ارامش بخش مثل اسطوخودوس یا بادرنجبویه هم بهش بده