2777
2789
عنوان

خواهرشوهر فتنه

139 بازدید | 12 پست

خواهرشوهر کوچیکم بهم گفت هییییچ کس قلب ابجی منو نداره بس که مهربووووونه بس که دلش صافه بس که خوب همرو میخواد تورو مثل خواهر خودش میبینه مهربون ترین آدمی که تو زندگیم. دیدم ابجیمه🤡🤡

به نظرتون بهش بگم ابجیت تو واتساپ منو بلاک کرده؟

مگه بیکاری ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂😂😂

ن بابا اینا پشت همند ورق را ب نفع خودشون برمیگردونن خودشم میدونه تو بلاکی فتنه جدید در راه است

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

مگه بیکاری ؟!

نشسته جلوم داره از خوبیای نکرده ابجیش میگه 

بزا بهش بگم منو از بدجنسی بلاک کرده بعد آشتیمون هم هنوز از بلاک در نیاورده 

من همون موقع انبلاکش کردم

بگو اتفاقا منم نظرم راجع به خواهرم همیناست که تو میگی🙂

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چه خوشگلی شما

ممنونم نظر لطفتونه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸