2777
2789

خونه زندگی خودم

یه بچه دارم هرچی جمع میکنم اون میریزع

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید یخچال انقد کثیف باشه آخه؟!🤢

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

فعلا خونه خودم نیاز ب جارو و گردگیری داره منم باردارم و ویروس گرفتم

عصبیم اطرافم اینجوریه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خونه یکی رفتم پشت مبلاشون قبرستان موش و جوجه و بچه کلاغ بود و کلا جنازه این حیوانات رو جمع نکرده بود ...

یا خود خدا بگو که شوخی میکنی؟! واقعا موش مرده؟!! تو ساختمون ما یه موش مرده بود کل راه پله بوی فاضلاب گرفته بود مگه میشه همچین چیزی؟!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

یا خود خدا بگو که شوخی میکنی؟! واقعا موش مرده؟!! تو ساختمون ما یه موش مرده بود کل راه پله بوی فاضلاب ...

این خونه ک هستم اومدم توش مستاجری تا سه ماه سوسک کشتم وسم ریختم تا شد خونه

فعلا خونه خودم نیاز ب جارو و گردگیری داره منم باردارم و ویروس گرفتمعصبیم اطرافم اینجوریه

کاش میتونستم بیام کمکت دوست دارم به باردارها کمک کنم خیلی دوران سختی رو خودم گذروندم

فعلا خونه خودم نیاز ب جارو و گردگیری داره منم باردارم و ویروس گرفتمعصبیم اطرافم اینجوریه

منم باردارم از صبح دارم تیکه تیکه تمیز میکنم میام نیم ساعت دراز میکشم دوباره😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40