غذا خورده بودن بعد همونطوری سفره رو با نون --سفره هم باز انداخته بودن زیر مبل
یه تاپیک بود سه هفته پیش حدودا .پربازدید بود.میگفت شوهرم عکس گرفته برا مادرم فرستاده .میگفت یه هفته هیچ کاری نکرده بودم.حتی سفره هم جمع نکرده بود.وای.جالب اینکه همه کاربران ازش دفاع هم میکردم که چه شوهر بیشعوری داری. فقط یه کلمه گفتم چطوری میتونی نون بخوری سفره رو جمع نکنی پریدم به من که لابد نمیتونسته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یا خود خدا بگو که شوخی میکنی؟! واقعا موش مرده؟!! تو ساختمون ما یه موش مرده بود کل راه پله بوی فاضلاب ...
آره خیلی وحشتناک .اصلا یادم نمیره.سه بار در حد چند دقیقه رفتم خونشون هر بار وحشت کردم.فکر کن اصلا چیزی به اسم فرش شستن یا جارو کردن بلد نیستم و یاد ندارن.میخورن و میریزن همه جا
یه تاپیک بود سه هفته پیش حدودا .پربازدید بود.میگفت شوهرم عکس گرفته برا مادرم فرستاده .میگفت یه هفته ...
خب اینی که من گفتم خیلی خانم خوب و مهربونی هست اصلا هرچی بگم کم گفتم بخاطر همین مهربونیش همه ازش سواستفاده کردن الانم افسردگی شدید داره علت تمیز نکردن خونش هم همین افسردگی شه--هیچ کس از کثیفی خوشش نمیاد
بخدا اصلا مغزم سوت کشید هر چقدر آدم خسته یا مریض باشه میتونه لااقل سفره جمع کنه.یه کلام گفتم عزیزم دور جون تیر که نخورده بودی چطوری میتونی یه هفته سفره پهن باشه جمع نکنی.کاربرا یکی یکی اومدم پریدم به من