2777
2789

عزیزم برات از هوش مصنوعی پرسیدم🤍💕✨:

اگر معلم رسمی آموزش‌و‌پرورش باشی، معمولاً ساعت کاری مشخص و قابل‌پیش‌بینی داری، ولی در عوض حجم کار بیرون از کلاس (مثل طراحی درس، تصحیح و برنامه‌ریزی) ممکنه زیاد باشه. اگر معلم آزاد یا خصوصی هستی، دستت بازتره برای تنظیم برنامه.

اگر منظورت همکاری به‌عنوان فروشنده یا کمک‌داروساز باشه، معمولاً شیفت‌های چرخشی (صبح، عصر یا آخر هفته) دارن که شاید بشه با برنامه‌ی معلمی هماهنگش کرد. اما اگه مدرک داروسازی داری و می‌خوای مسئول فنی یا داروساز داروخانه باشی، اون‌وقت ساعت کاری و مسئولیت‌ها سنگین‌تر می‌شن و نیاز به حضور تمام‌وقت یا حداقل شیفت‌های بلند داری.

در بعضی از کشورها یا شهرها ممکنه برای اشتغال همزمان در آموزش دولتی و بخش خصوصی مثل داروخانه، محدودیت‌های اداری وجود داشته باشه. بررسی آیین‌نامه‌های شغلی یا پرس‌و‌جو از اداره آموزش‌وپرورش محل کارت می‌تونه مفید باشه.

کار در داروخانه به تمرکز بالا، دقت و برخورد با مردم نیاز داره—مثل معلمی. ترکیب این دوتا ممکنه از نظر ذهنی و انرژی‌بخشی چالش‌برانگیز باشه، به‌خصوص توی روزهای شلوغ یا ایام امتحان و تعطیلات خاص.

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم برات از هوش مصنوعی پرسیدم🤍💕✨:اگر معلم رسمی آموزش‌و‌پرورش باشی، معمولاً ساعت کاری مشخص و قابل ...

از کدوم سایت استفاده میکنی ؟ من از چت جی پی تی میپرسم همونیکه آرم ش سفیده 

جواباش ربات گونه و همش تکرار میکنه 

از کدوم سایت استفاده میکنی ؟ من از چت جی پی تی میپرسم همونیکه آرم ش سفیده جواباش ربات گونه و همش تکر ...

عشقم من از copilot استفاده میکنم

همین کلمه رو تو گوگل بزن ازش استفاده کن از بقیه. همش مصنوعی های رایگان بهتره🤍💕✨

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️