2777
2789

سه سال پیش ازش خواستم اززندگیه کوفتیم راحتشدم سال بعدش راحت شدم سال دوم که طلاق گرفته بودم بایه آقایی که داشت ازم سواستفاده میکرد آشناشدم دقیقاهمون موقعه هم اول محرم بود ازش خواستم که بتونم اززندگیم بیرونش کنم که خداروشکرکردم،امسال الان یکساله که بااون آقاهم کات کردم.....یاامام حسین امسال ازت میخوام که بزرگ ترین اشتباهه زندگیمو ترک کنم.میدونم که سال بعدایشالاتاپیک میزنم میگم که گذاشتمش کنار...پس ازهمین حالاازت ممنونم..که نگهبانه دلمی یاحسین جانم....التماس دعادارم...ایشالاشماهم نذرهاتون قبولشه..آمین🤲💖

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️

سلام

سلام عزیزم.جانم

خدایا شکرت🌹درسته بچه گی نکردم.جوونی نکردم. زندگی خوبی هم نداشتم.الانم شدم یه مادرتنهاوافسرده...امابازم خدایاشکرت همینکه درکناربچه هام تویه خونه ای کوچیک باآرامش وآسایش زندگی می‌کنم🧿.هزاربارشکرت میکنم..واولین دعام شفای مریضاست.وظهورامام زمان (عج)..ونیتمم اینه که هرشب سه تاصلوات.واسه همه ی اوناییکه درددارن مشکلدارن.مریض دارن.میفرستم.🌷.التماس دعا..🪬♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا امام حسین.. یا زینب کبری از ته دلم با قلب شکسته ازت میخوام شوهرمو ب راه راست هدایت کنی ک دیگه نره سمت خیانت..و به زندگیم آرامش برگرده یا فاطمه ی زهرا ناامیدم تکن❤️‍🩹 🙏

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فقط خدا 

نه به مرده پرستی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

کاش دل منم شاد کنه امام حسین خیلی خستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

آدم مذهبی نیستم ولی با خوندن تاپیکت دلم آروم شد لطفا تو ک دلت اینقد پاک برای من دعا کن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
دقیقا خدا خودش تو قرآن گفته من از رگ گردن نزدیکترم خدا تو وجود آدمه نیاز به هیچ مرده ای برای واسطه گ ...

حق میدم اینهمه بلا سرمون بیاد چون خدا رو فراموش کردیم 🥲

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

حق میدم اینهمه بلا سرمون بیاد چون خدا رو فراموش کردیم 🥲

بله ۱۴معصومین واهل بیت خیلی حاجت میدن ایمانتون بخدا و مقدساتش بالاباشه حاجت روا میشین چون ۱۴معصومین همیشه زنده هستن واز طرف خداوند برای امامت برگزیده شدن مخصوصا امام زمان که زنده وحاظر هستن توسل بهشون خیلی گره ها باز میکنه 🤲🤲🙏🙏🥰🥰