2777
2789
عنوان

بنظرتون منتظر خواستگارم بمونم یا حماقته❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 78 پست
مشخصه خیلی فشاری شدی. خودت عددی بودی که آویزون پسره نبودی بیای صد تا تاپیک بزنی بگی چرا نمیان هیچی ن ...

والا من اویزون کسی نشدم صفتای خودت و خانوادت و به من نسبت نده 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشخصه خیلی فشاری شدی. خودت عددی بودی که آویزون پسره نبودی بیای صد تا تاپیک بزنی بگی چرا نمیان هیچی ن ...

@niniyar‍ 

این کاربر خیلی تو تاپیکای من بی احترامی کرد و توهین کرد 

و  خودش شروع کرد ب توهین

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بسوز بسوز😂😂😂تاپیکای قبلیت التماس میکردی بیان نطر بدنشخصیتت مشخصه چرا طرف نیومده حالا هی پیگیر باش ...

این کاربر خیلی به شخصیت من توهین کرد تحقیر می‌کنه 

واقعا همه تاپیکام و قفل کردم بحث و دعوا نشه 

بقیه تامیکام و میگرده هر کدوم باز بود میاد میگه عقده ای و ... 

@niniyar‍