2777
2789
عنوان

بنظرتون منتظر خواستگارم بمونم یا حماقته❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 78 پست
بسوز بسوز😂😂😂تاپیکای قبلیت التماس میکردی بیان نطر بدنشخصیتت مشخصه چرا طرف نیومده حالا هی پیگیر باش ...

بازم به تو چه 😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

منتظر بودی ؟ چطوری اجازه دادی بعد یکسال بیان؟ من ک میگم دیگه دیره چرا دیر اومدن؟؟؟؟

ن بابا منتظر چی

از اقوام بودن بعد گفتن مشکلی پیش اومد 

نمیشد راه ندیم آشنا بودن

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم حساب کردیم اومدیم کامنت گذاشتیم باید مث اون مادر پسره آدم حسابت نکنیم😂

تو خودت چقد بی عزت نفسی هی میای ک .. شعر میگی فحش بخوری ؟ 

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

تو خودت چقد بی عزت نفسی هی میای ک .. شعر میگی فحش بخوری ؟

😂😂😂😂چقد داری خودتو میکشی. اخه جرات فش نداری نی نی یار مسدودت میکنه😂

در شخصیت من نیس با یکی مث تو آویزون و پیگیر و بی عزت نفس دهن به دهن میشم . دلم سوخت کامنت گذاشتم بیچاره😂 باید مث اون مادر پسره حسابت نکرد

😂😂😂😂چقد داری خودتو میکشی. اخه جرات فش نداری نی نی یار مسدودت میکنه😂در شخصیت من نیس با یکی مث تو ...

باشه 😂بیا برو خونتون خانم با عزت نفس و با شخصیت 👍

آدمی ک عزت نفس داره محترمه ب کسی توهین نمیکنه 😂

عزیزم چندسالته؟امتحان چی داشتی تا الان؟رشته ات چیه؟

امتحانای دانشگاه مشاوره میخونم ۲۱ 

بله پس چی چیزی که تو نداری حالا ریپ نزن حوصلتو ندارم برو پیگیریاتو بکن😂

ب تو چ 😂😂😂😂

از اعماقت داری میسوزی بسوز😂😂😂😂

کرم داریا 😄 برو بیرون دیگه ریپ نزن دیگه برو خدافظ

از اعماقت داری میسوزی بسوز😂😂😂😂

عددی نیستی ک بخوام بسوزم 😂

خب تو این مدت آشنا نمیشدین ؟

تایمی  با احاره خانواده  با هم بودیم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

تایمی با احاره خانواده با هم بودیم

اره منظورم اینک یکسال طول کشید بخاطر آشنایی؟

یا دیر اومدن خواستگاری