2777
2789

خواستگاری سنتی 

مامانش اخرای خرداد زنگ زد مامانم گف ۴ تیر امتحاناش تموم میشه مامانه هم گف پس بعد امتحاناش میایم الانم ک ۶ تیره هنوز زنگ نزدن 

( من از پسره خوشم میاد عکس ش دیدم و یکم میشناسم پسر خوبیه بچه مثبته ولی اون منو اصن ندیده نمیشناسه )

اگر منتظر بمونم حماقته چون پسره ک منو نمیشناسه 

این کاربری برای من و دوستم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دوروز دیرکرده چه عجله ای داری😐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خیلی وقته منتظرشم😂چقد دیگه صبر کنم؟ چند روز دیک

الان محرم لابد براهمون نیومدن فعلااین ایام دست به دعابرداربعدمحرم میان 

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

الان برات خواستگار تیلیاردر اومده که ۷تیر عقدت کنه؟ 🙄یکم مهلت بده خب الان افتاده تو محرم شاید مونده ...

آبجی خواستگاری ک شادی نداره یه مراسم معمولیه 

این کاربری برای من و دوستم❤