2777
2789
عنوان

بیا برات دعا بخونم ایشالا حاجت روا شیم همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا به اسم کاربریم از ته دلت دعام کن انشالله معجزه شه و همین ماه خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه 😭..

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭.

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و خوشگلی و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏😔

تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کن انشالله کارت ملیم بیرون گم نشده باشه و تو خونه باشه و انشالله امروز ...

عزیزم براتون ده تا حمد خوندم هدیه کردم به مادر حضرت ابراهیم، انشالا پیدا شه

تو رو خدا  تا اخر بخون و دعا کن پدرم اصلا تو پذیرایی و راهرو نشینه و نخوابه و دراز نکشه و تلویزیون نبینه و وقتایی که خونست تو اتاق خواب تنها باشه همش و انشالله پدرم معذبمون نکنه برا در یخچال باز کردن و غذا خوردن و نوار بهداشتی عوض کردن و اصلا آزارمون نده پدرم و پدرم کتکمون نزنه و در حقمون ظلم نکنه و خیانت نکنه پدرم بهمون و تهمت نزنه پدرم بهمون و پدرم حامی مون شه و پدرم در حقمون خساست نکنه و پدرم برامون شکاک نباشه و محدودمون نکنه 😭🙏😭 😭😭.

تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و خیلی زیاد پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا همسرانمون آزارمون ندن و اذیتمون نکنند و از همسرانمون صاحب اولاد سالم و زیبا و صالح شیم هر کدوممون دو ،سه تا پسر و یه دختر خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله و همسران من و خواهر و برادرام کاملا مجرد باشن (مطلقه و بیوه و بچه دار نباشن)🥹😭و تو رو خدا دعا کن انشالله همسرایی من و خواهرم و برادرام پزشک یا دندون پزشک یا کارخونه دار باشن🥹😭🙏 😭 

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله همین ماه یا نهایتا ماه بعد پدرم خونه ی بزرگ ویلایی و شیک و نوساز و سه خوابه تو منطقه ی خوب تو مرکز استانمون بخریم و بریم بار کنیم خونه به اسم مادرم و زندگی خیلی عالی کنیم و خیر و خوشی و شادی ببینیم و شر و بدبختی و بلا نبینیم الهی و انشالله کولر کاندیشن از این کولر ایستاده ها بخریم و هیچ وقت بهار و تابستون ها گرما نکشیم من و عزیزانم 😭🙏...