تو رو خدا دعا کن انشالله شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر خواهر سابقم و خونه دایی مادرم و خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد تقاص همه ی ظلم ها و کتک ها و بدیا و تهمتا و توهینا و پولایی و همه ی مسخره و ایراد و عیبایی که به من و عزیزانم کردن پس بدن و انشالله بدتر از همه ی بلاها و ظلمایی که در حق من و عزیزانم کردن سرشون بیاد همین روزا 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمو ...
عزیزم براتون یه دور تسبیح بسم الله خوندم و یاسین و ۴ قل و نصر و کوثر و عصر. انشالا هم پول جراحیتون جور شه هم شغل دلخواهتونو پیدا کنید و مشکلی که دارید هم همونطور که میخواید حل شه، برای منم لطفا دعا کنید.
تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انش ...
عزیز دلم برای این حاجتت ناس خوندم، اما مثبت فکر کن روی این مورد و خودت رو بیشتر دوست داشته باش، شما انقدر دوست داشتنی هستی که کسی که لایقتون باشه قطعا بهتون وفادار میمونه. نگران نباش عزیزم