2777
2789
عنوان

بیا برات دعا بخونم ایشالا حاجت روا شیم همگی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 43 پست

تو رو خدا دعا کن انشالله شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر خواهر سابقم و خونه دایی مادرم و خواستگارم و خانوادش که بله برونمون بهم خورد تقاص همه ی ظلم ها و کتک ها و بدیا و تهمتا و توهینا و پولایی و همه ی مسخره و ایراد و عیبایی که به من و عزیزانم کردن پس بدن و انشالله بدتر از همه ی بلاها و ظلمایی که در حق من و عزیزانم کردن سرشون بیاد همین روزا 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمو ...

عزیزم براتون یه دور تسبیح بسم الله خوندم و یاسین و ۴ قل و نصر و کوثر و عصر. انشالا هم پول جراحیتون جور شه هم شغل دلخواهتونو پیدا کنید و مشکلی که دارید هم همونطور که میخواید حل شه، برای منم لطفا دعا کنید.

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انش ...

عزیز دلم برای این حاجتت ناس خوندم، اما مثبت فکر کن روی این مورد و خودت رو بیشتر دوست داشته باش، شما انقدر دوست داشتنی هستی که کسی که لایقتون باشه قطعا بهتون وفادار میمونه. نگران نباش عزیزم

تو رو خدا دعا کن انشالله شوهر سابقم و خانواده شوهر سابقم و پدرم و عمه هام و عموهام و بچه های عمه هام ...

عزیزم هرکس بدی کنه جوابشو میبینه، دعا میکنم دلت آروم بگیره و بقیه ی زندگیت به خوبی و خوشی بگذره انشالا.

تو رو خدا تا اخر بخون و دعا کن پدرم اصلا تو پذیرایی و راهرو نشینه و نخوابه و دراز نکشه و تلویزیون ن ...

عزیزم دعا میکنم پدرتون آروم‌تر و منطقی‌تر و بادرک تر باشن و ازاری براتون نداشته باشن و ازشوک فقط براتون خیر و خوشی باشه. ❤️

تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و خیلی زیاد پولد ...

🥺 حقیقتا من قول چراغ جادو نیستم و الان گیج شدم راستشو بخوای. ولی براتون ضحی خوندم. انشالا ازدواجی مطابق میلتون داشته باشید و خوشبخت بشید

اسمم کاربریم حاجتم اینکه بهم بفهمونن چرا ( مسئله ذهنیم)

عزیزم براتون یه دور تسبیح بسم الله و ۴ قل و نصر خوندم، انشالا سوالتون برطرف شه و به جواب برسید

مینا هستم التماس دعا دارم برای سلامتی و تندرستی و طول عمر عزیزانم + مامان شدنم و حل مشکلات مالی و کا ...

عزیزم براتون دعا خوندم و یه دور تسبیح بسم الله و ۴قل و نصر و کوثر و عصر. انشالا حاجت روا بشید