من دوتا بچه براشون آوردم همش اذیتم کردن و اصلا به بچه هام محبت نمیکردن
قبل شم وقتی این جاریم میومد انگار ملکه میاد
بچه های خواهر شوهرم پاشو هم ماساژ میدادن
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون جاری از قبل خودش رو عین ملکه ها کرده😊شماام عین اون باش ببین چطورهیه سر میایید تاپیک آخرم درد و ...
بخدا یسر باهاشون دعوا میکنه
میدونم دروغگوعه
فضوله و...
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
اره جاری اولی رو بیشتر میخوان که خب حق میدم بهشون چون کمک حالشون هس در همه موارد ولی من نه اون روزی ی بار زنگ میزنه ولی من یادم نمیاد کی زنگشون زدم
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خیلی وقته ارتباطی با جاریام ندارم ولی در کل هررررر کاری هم کنن مادرشوهرم میگه خوبن
فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اون جاری از قبل خودش رو عین ملکه ها کرده😊شماام عین اون باش ببین چطورهیه سر میایید تاپیک آخرم درد و ...
ولی باز بهش محبت میکنن
پسرشون زیاد دوست دارن
متاسفانه بعضی خانواده ها شعور ندارن البته من دیدم بعضا خود عروس یا داماد اینقدر احترام میزارن به خان ...
این وحشی بود
ولی اینا رامش کردن از بس محبتش کردن
با اون بیشتر احساس راحتی می کنن چون اون 13 سال بیشتر عروسشون بوده!! و طبیعیه خب...من بچه ندارم... ا ...
من عروس بزرگشونم ۱۶ ساله عروسشونم
این شش ساله اومده
بار اونو دوست دارن
اره جاری اولی رو بیشتر میخوان که خب حق میدم بهشون چون کمک حالشون هس در همه موارد ولی من نه اون روزی ...
خب من برعکس هم بزرگه ام
هم تمام کارشون با ماست....
اون جاریم تا حالا لیوان آب نیاورده